torstai 1. tammikuuta 2015

♥ Tauko tekee terää ja 2014 viimeiset treenit

Lempäälän kokeen jälkeen ei olla tehty oikein mitään ja näin oli ihan tarkoituskin. Meillä oli muuttohommia ja kiirettä töissä, joten ajattelin että on hyvä väli unohtaa reenaaminen toviksi. Muutaman kerran lenkillä Teukkia kyllä tokotti niin kovasti, ettei sitä saanut potkimallakaan pois sivulta,  joten otettiin hanskapalkalla milloin mitäkin, pääasiassa pieniä pätkiä seuraamista ja sivuaskeleita.

30.12.2014 palattiin treenin ääreen reilun kahden viikon tauon jälkeen. Uuden kodin lähellä on hyviä kenttiä, jotka toistaiseksi ei ole jäässä ja kuukin suosi meitä valollaan. Ohjattu ohjelmassa ensin, ei mitään ongelmaa. Tosi kummaa. Tauko tekee terää? Molemmat suunnat tosi hyvin,  urpo ohjaaja sanoi vaan väärän käskyn ekalla kertaa ja miettii miksi valitsee niin urpoja käskysanoja.. pitää muistaa miettiä sanomiset ennen tekemisiä. Merkille vain vein, itse merkkiä reenattiin ohjatun jälkeen. Merkki oli kyllä jäänyt tauolle, ei meinannu muistaa millään. Matkalla oli yksi noutokapula ja mun reppu, ja Teu meni pönöttämään noutokapulan taa jatkuvasti. Saatiin kuitenkin onnistumsiä.

Pakittamista otettiin hieman, siihen on edelleen vähän karvojentallaamistraumaa, mutta koitetaan nyt olla varovaisia että alkais taas onnistua. Tehtiin aiemmin jo käännöksiä takaperin mutta pari kertaa Teun hakiessa perusasentoa tallasin sen karvoille niin pahasti että päätin unhoittaa moiset nurinkuriset seuruut. Ja nyt se pitää opetella taas.. noo, varovaisuutta tähän, ehkä oma sana jottei istuis niin herkästi..

Lt:n loppuja maasta. Ihan hyvin mielessä, nostaa laukan vaikkei olla ennen oikein reenattu. Kaket takapalkalla. Meni toosi hyvin, n.10m matkaa. Ei olla takapalkkaa käytetty aikoihin kun jossain välissä tuntui ettei toimi, mutta nyt toimi. Kerran se kääntyi tosi rumasti kohti palkkaa, sanoin höpöt ja kävin korjaamassa alusta saakka uusiksi eikä tehny toiste. Kaikki siirrot onnistui. Reipas pieni.

Niin hyvä mieli jäi ja paljon patoutunutta treeni-intoa etten malttanut olla treenaamatta iltalenkillä uudelleen. Ruutu, tunnari ja pullapalkalla jotain ohjelmassa. Ruutuun kunnon innostusta ja lähetin kaikilta sivuilta, suoraa ja kovaa ja oikeaan kohtaan joka kerta! Ruudun katsomisesta pääsee nyt tovin palkaksi juoksemaan ruutuun. Tunnarissa tein vähän useammalla kapulalla poikittain olevan J:n, ajattelin jos helpottais ympyrän hahmottamista pikkuhiljaa. Ja hyvin meni, aloitti oikeasta laidasta ja eteni siististi koko kirjaimen, nappasi oman kun kohdalle osui ja palautti vauhdilla. Toinen toisto yhtä hieno muuten, mutta tiputti sivulle tultuaan kapulan. Piti kurkata oliko varmasti oma, kehoitin nostamaan ja palkkasin, enkä tehnyt enää lisää. Mulla on paha vika tehdä aina uusi jos edellinen on mennyt pieleen ja yleensä asiat menee vaan enemmän pieleen sitten.. Joten hyvä näin, olin ajatellut tekeväni kaksi ja tein kaksi. Piste. Hyvä minä. Lopuksi tehtiin edestä seis-istu-maa stoppeja lihapullalla, ihan kohtuullisesti näkyi lumella heitetyt pullat ja kohtuullisesti maistuikin :)

31.12.2014 Väsytyslenkillä reenit Helenin ja Noelin kanssa Launialan koululla. Helen teki meille ruudun, että olisi vieras, mutta lumisen kentän keskellä yksinäinen ruutu paistaa kyllä kenen tahansa silmään, mutta hyvä silti että pyhäkoulupoika onnistui. Lähetin kolmelta eri sivulta ja kaikki onnistui, aika pitkästä matkasta vieläpä. Ruudun lopetusta erikseen ja on mokoma alkanut ennakoida kutsua vaikka ei olla paljon reenattu. Reenattiin sitten että ruudusta ei lähdetä mun pään kääntymisestä. Alusta vaikutti otolliselle luoksetulojen stoppeihin, mutta eihä ne silti taas ollu kovin hyviä. Osasin olla palkkamatta sentään. Jokunen tosi hyvä, otettiin myös maahanmenoja jotka odotetusti olivat oikein kivoja. Lopuksi Helen teki meille tunnarin,  ensimmäinen ihan kokeenomainen tunnari. Teu meni vähän hitaammin kuin mitä tuli takaisin, ei aloittanut oikeasta laidasta niinkuin yleensä, mutta ei nostanut väärää, nappasi oman heti, toi sivulle eikä tiputtanut. Tästä sai jahtileikkipalkan eikä tehty enempää. Taitava lapsi.

17.4km saatiin lenkkiä päivälle aikaiseksi, ajattelin että sillä jaksaa nukkua ensi vuoteen. Muutama paukku lenkillä ei häirinnyt lain. Viiden jälkeen käytiin vielä pissalla ja kaukaa kuuluneet paukut eivät häirinneet Teukkia. Kuuden aikaa Teukki kuitenkin huolestui ja halusi olla mun lähellä koko ajan. Puoleentoista tuntiin se ei nukkunut mutta makoili kuitenkin ihan rauhadsa. Sammui sitten olohuoneen lattialle eikä enää nostellut päätä omasta pihasta kuuluneisiin koviin paukkuihinkaan. Kahdentoista aikaan Teukki huolestui taas, mutta istuskeli vain rauhassa keskellä asuntoa ja katteli mua kun miä kattelin pihalla kaupungin ilotulitusta. Ja sitten käytiin nukkumaan. Puolen viiden aikaan heräsin ja ajattelin että käydään pissalla samalla vaivalla, ja totesin että oli vähän liian aikaista vielä. Ihmiset valui baareista kotiin ja paukutteli matkallaan. Juuri kun päästiin ulos, alkoi joku ampua raketteja metsän takana, mutta niin lähellä että ihan näin raketit. Ja Teu ei välittänyt mitään! Kierrettiin normi pissalenkki ja kaukaisia paukkuja kuuluu sieltä täältä, ja mahtavasti ei häirinnyt Teukkia lainkaan. Eiköhän me jatkossakin selvitä uusista vuosista ihan kunnialla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti