keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmaa... reeniäreeniäreeniä, mokiamokiamokia 9.-17.2.

9.2. Uuden lähikaupan piha, iltalenkillä poikettiin puuhastelemaan. Tarkoituksena oli tehdä useampi liike putkeen, kunnes heti alkuunsa törmättiin isoon ongelmaan.. seuraaminen meni ok, tein piitkän pätkän, *illurallin mikkelinmestaruus oli vaan aikataulutettu ratkottavaksi samaan aikaan samaisella parkkiksella, ja siitä otti kyllä Teukki vähän häiriötä, mutta kaikkiaan aika ok. Sitten perään istuminen, se helppo ja varma.. I wish.. Ei onnistunut. Ei mitenkään päin. Maahan tippuu joka kerta. Autan, kehun, uusiksi, moka, apu, kehu, uusiksi - kertaa 5. Ei. Mikäs helkkari tälle nyt on tullut.. Ystävän sheltille on tosi vaikeaa istua seuraamisen jälkeen, onkohan se vinkannu Teukille että niinkin voi tehdä.. Luoksetuloja, aika kohtuullisesti meni kaikki, kaikkia pätkiä ja suorakin. Tunnari tehtin penkan yli alapihalle, tosi hienosti onnistui kaikki toistot :)

10.2. Yhtärin pihalla. Keli on taas kamala, kaikkialla pluikasta.. Mutta sen verran kunnossa se lasten aidattu alue, että uskalti tehdä. Seuraamista alkuun, ajatus testata miten istumisen laita on tänään. Seuraamisessa tehtiin sivuaskelia ja käännöksiä paikoillaan, vähän suoraa pätkää. Kaikki ok. Sitten istutaan, tai siis nimen omaan ei istuta. Ei taas mitenkään päin. Varmaan 7 kertaa korjaus, uusiks, apu, kehu, uusiks, korjaus perkelettä että paloi käpy. Tuhma koira on koulutettu huonosti. Ja ei silti. Kumman hyvin se jaksoi yrittää vaikka aika rumasti toruin kun ei kuuntele yhtään mitä sanotaan vaan humpsahtelee maahan koko ajan. Osaa varmasti. Mutta en tajua miksei tee. Hankala juttu... Metallia perään ja sit ei tehnyt sitäkään. Tai ei tehnyt ekalla käskyllä, tokalla toi mutta hitaahkosti. Sitten pari vauhtonoutoa perään ja toi ok. Pari päivää pidetään nyt taukoa kyllä, kun tuntuu, ettei mikään onnistu taas.... Kiirekin oli, tiistaina on aina alttari-studio Elbsin luona!

13.2. Oltiin taas mahhilla vierailulla, enkä muista jostain syystä kunnolla mitä tehtiin.. Metalli testattiin ja oli ihan ok, ei ongelmia. Seuraamista taas, ja istuminen perään, ei ollut ihan niin vaikea mutta teki pari kertaa väärin. Tunnari tehtiin, itsekseen taas, kaikki ok. Yksi oli vähän epävarmempi, kolme tehtiin kaikkiaan ja kaikkiin olin silti tosi tyytyväinen. Kyllä tämä tästä! Lopuks vähän hömpsöiltiin merkkiä ja kakeja nameilla ja naksulla.

14.2. Vanhalla kassulla. Työpäivä venähti, niinku koko työviikko, ja oli tosi hankala repiä motivaatiota reeniin.. Piti ostaa juomistakin kun kävin tankkaamassa, unohdin, joten läksin kassun pihasta käymään vielä Tuuliviirillä, kun en meinannu jaksaa reenata, ja ajelin sitten Tuuliviiristä ohi ja vanhan kämpän pihaan... Takasin kauppaan ja sieltä kassulle, ei meinannu huvittaa ei sitten yhtään.. Pakko.. Seuraamista ensin. Käännökset ohjelmassa, Teukilla tippuu käännöksen jälkeen usein kontakti, ei käännöksessä mutta sen jälkeen, joten palkkasin siitä hetkestä. Meni tosi nätisti, kerrassaan. Perään istuminen, joka onnistui heti! Jeeejeeejeee. Mahtijahtileikkipalkka.

Ruutua, tein ruudun niin, että Teukki oli autossa, löytyi heti ja meni suorasti. Vauhti aika hiljainen, mutta ei välitetä koska paikka, kaikki paikat, oli tosi pluikkaita taas. Ohjattua, suunnat ok, mulla on vaan aika pienet ykkösen arvot noissa metrin mitoissa, pitää muistaa venyttää välimatkaa kapuloille. Ollut vaan vähän ahtaita reenipaikkoja ni ollut pakko tehdä tiiviimmäksi.. Tätä muistettava ajatella.  Merkkiä otettiin ohjatun yhteydessä, nyt kuunteli ja teki merkkiä eikä mennyt kapuloille, mutta joutu auttamaan tosi paljon, että osasi lähteä merkiltä kapuloille. Lopuksi tunnaria, tarkoituksella "väsyneempänä" kun ollaan tosi paljon tehnyt nyt alkuun ja korkeimpaan vireeseen. Hyvin jaksoi, karkasi kapuloille, tein odotuksia että vein kapulat ja tulin tekemään tunnarin aloituksen ohjaajan kääntymisen kera jne. Kaikki tosi hyvin! Vauhtia oli, aina oma, ei koske vääriä. Nice.

15.2. Joskus tuntuu, että Teuvolla on ihan omakin elämä. Minä olin ikeassa, ja sillä aikaa Teuvo kävi Emmin luona ja Pörtsän kanssa leikkimässä. Unohti kotiavaimet ja Jorma oli joutunut ottamaan kännykän pois siltä, kun pelasi koko ajan Candycrushsagaa vai mikä se nyt oli.. En tiedä noista nuorten hömpötyksistä..16.2. Ringin treenit peruuntui sunnuntailta, osin varmasti mun mokan takia, kun muistin ajan väärin ja olisi myöhästynyt.. Mutta pakko oli mennä Ikeaan kun pääsi, kun alkoi häiritä kotona tavarat vielä laatikoissa ja asuttu ollaan puoltoista kuukautta tässä.. Kirjahyllyille oli akuutti tarve... No, enivei, maanantaina oli sitten Satukin ringistä treenaamassa, Helen myös. Ei tainnu sopia meidän kummankaan psyykelle se, että treenattiin vuoronperään, olis pitäny ehkä viedä autoon välillä. Mutta en osannut ajatella, että jotkuthan tosiaan treenannee aina yhdessä vuoron perään, eikä yhdessä samaan aikaan.. Miä tykkään aina tuusailla omiani, ja parempi vaan jos joku tuusaa samaan aikaan mitä sattuu. Jos tarvii apua, pyydetään, jos ei ni tehdään mitä kukakin lystää. Mutta joo, tällä kertaa odoteltiin paljon. Teukin kanssa testattiin eka metalli, ei ongelmaa. Ehkä pääsen omasta metallitraumastani yli. Sitten seuraamista ministi ja istuminen, joka onnistui taas heti! Sitten odottamaan, että muut treenaa.

Tovin kuluttua kokeiltiin lt + ruutu -> ei tuumitään = epätoivo. Ensin lt:ssä tuttu ongelma, stop on tyyliltään ok, se ensimmäinen pysähdysyritys, mutta sitten se ottaa niitä askelia. Eli stoppi periaattessa hyvä, mutta valuu.. Tämän totesin tuossa joku päivä, että en vaan osaa opettaa. Lomalla on tulossa tokomatka Sipooseen ja siellä kyllä perehdytään ainakin tähän. Mutta kyllä siitä pisteitä tulisi, ei niin paljon valu. Mutta se ruutu... Lt alla, ja Teu painelee sen merkeille. Ei edes katsonut ruutuu, ei aikomustakaan. Pysäytin, kuunteli hyvin, oli varma että oli tekemässä oikein, eikä yritä korjata. Ei mene ruutuun. Kutsun lopulta pois. Uusi lähetys, sama vika. Koira sivulle ja lähemmäs, lopulta se sinne meni. Nyt vaan siis lt oli kentän läpi ja ruutu nurkassa tieten, ja kaikki lt:n merkit paikoillaan. Luulen, että ne lähemmät merkit vei huomiota, vaikka ei se niille merkeille mennyt vaan kohti lt:n alkua. Uusiks kun tehtiin niin kaikki ok. Tein sitten vahvistusta ruudulle vain, mietin vähän ajautumista vasempaan nurkkaan ja nyt olikin targetti oikealla. Pitäis palkata oikealle myös ja käännöksestä, mutta olen hieman haluton heittämään lelua, ettei ala kääntyillä jo matkalla. Näitä merkkihäiriöitä en oo vaan muistanu tehdä, ei mahdu kahdet merkit reppuunkaan niin on ollut hieman vaikeaa. Nyt auton kanssa uutta pontta ruudun opetteluunkin! Mutta kyllä muuten vitutti.

Taas aika pitkä odotus, ja sitten testiin tunnari, joka ei onnistunut lainkaan!! Melkein itkin! En tajua, mitä on tapahtunut.. Toiminut aivan superisti viime aikoina, ja nyt ei lähde tekemään. Hallli? Odotus? Liikkuri? Joku näistä muuttujista häiritsi siis. Mutta, viimeeks kisojen aikaan tehtiin hallissa itse ja oli ok. Tiinan liikkuroidessa ulkona on tehnyt ok. Jää odotus, tai näiden kaikkien yhdistelmä? Arvatenkin yksin treenaaminen jossain vaiheessa alkaa kostautua, mutta en odottanut sitä tähän. Teukki ei kyllä ole ihmisistä paineistuvaa mallia, saati paikoista, joten ehkä se kuitenkin oli vain aivan liian uupunut odottelusta? On sillä kyllä erinomainen on-off -nappi, mutta silti.. En tiedä.. Suututti niin kovin. Ensin ei siis lähde, sitten lähtee lopulta ja koskee vääriä. Oman se toi kuitenkin lopulta. Yksi saatiin sitten sinne päin kun oltiin kerran leikitty palkaksi ja ilmeisesti ehkä vire vähän korkeampi? En tiedä..

Tokokoira sai vihdoin uuden isomman pannan, joululahja Pörtsältä oli tämä ♥ Ei ehkä ihan pääse oikeuksiinsa kaiken tuon karvan seasta.
17.2. Piti jo eilen kokeilla illalla vielä tunnaria ulkona, mutta en kertakaikkiaan ehtinytjaksaa. Niin paljon noitten uusien huonekalujen ja kodin järkkäilyn kanssa tekemistä, että meni niin myöhäiseksi, että katsoin paremmaksi kerrankin säästää vähän itseä.. Ja tiistaina ei olosuhteet olleet sen kummat, pitkä päivä töissä ja väsymys melkoinen, mutta ei malta olla kokeilematta.. Poikkeuksellisesti Graanilla töissä, joten lenkkeiltiin siellä ja reenattiin Graanin liikkeen pihassa. Tunnaria vain, viisi putkeen, ei ongelmia! Kerran etsi kauan, oli sillä kohdalla maassa selvästi joku haju joka hämmenti Teukkia, mutta pitäis silti osata tehdä.. Hajua haisteli tosin vähän, kapuloita haisteli sen jälkeen toosi kauan. Otti oman ja päätti tarkistaa kapuloita ja sitten vaan haisteli ja haisteli ja haisteli, kapuloita ihan siis, ja ei löydä. Piti mennä katsomaan kun en enää itsekään tiennyt mikä oli oma, ja autoin sitten hieman. Tämä oli toinen toisto, ja sen jälkeen tiputti kapulan kerran sivulle tullessa, muita ongelmia ei ilmennyt. Ekalla kerralla kun sanoin, että "tehdään oma" niin karkasi taas kapuloille. Toisella kerralla olin sitten skarpimpi sivu-käskytyksen kanssa, ja ei karkaa silloin kyllä. Tulin sitten vaan ajatelleeksi, että ehkä se tajuaa kapuloista mikä homma on tulossa, ja jos se oma sanalla karkaa, niin miksei se käsky voisi olla oma? "Misä" on ollut käskynä alusta asti, myös kaikki ne ongelmaiset vaiheet, joten ehkä siihen liittyy myös jotain negatiivisia muistoja. Jotenka vaihdan käskyn. Loput kolme tehtiin siis "oma" käskyllä ja toimi ihan hyvin.

Vähän on nyt huolestunut mieli.. Paikka kokeeseen on varattu, ja kaikki tärkeät asiat mättää. Onhan tässä pari viikkoa vielä aika, mutta vähän alan nyt valmistautua, että sieltä ei kyllä sitä ykköstä tule. Mietin jo lykkäämistä myöhemmäksi, mutta ei se toisaalta ihan niinkään huonossa jamassa ole. Tiedä sitten.. Luulen, että mennään kokeilemaan, toivotaan parasta, otetaan onnen amuletti mukaan, kaikki kannustusjoukot paikalle, siirretään vaikka tähtiä että ne oikeassa asennossa, ja tehdään parhaamme. Ei tässä muu nyt auta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti