The Rainbow Group

Rainbow Group on sateenkaaren värejä tunnustavien metroseksuaalisten koiraherrojen epävirallinen tokokerho. Kerhon pääsyvaatimuksena koirille on toistaiseksi ollut iloinen mieli, tokoharrastuneisuus, vahva itseluottamus ja taipumus muodostaa tärkeitä koirasuhteita saman sukupuolen edustajien kanssa. Ohjaajien ystävyys vaaditaan ennen hakemusten hyväksymistä.

Ohjaajat kokoontuvat sattumanvaraisesti lähes viikottain lyömään vähemmän viisaita päitään yhteen, joskus myös seinään. Pyrkimyksenämme on kuitenkin onnistua tokoilussa epätyypillisten tokorotujemme kanssa ja näyttää vääräuskoisille että oikealla asenteella mikä vain voi onnistua, vaikka rotu olisikin haastavampi. Meille tärkeintä ei ole voitto, vaan bordercollieiden voitto ;)


Käymme koulutuksissa mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan, mutta enimmäkseen ratkomme ongelmia keskenämme niin kylmässä, märässä kuin pimeässäkin. Kun joku meistä onnistuu, tanssimme dorkan voittotanssin ja laulamme dorkasti uunolaulua ja syömme burgereita. Ja kun joku meistä mokaa, osoitamme sormella ja nauramme, ja syömme burgereita.


1 kommentti: