keskiviikko 12. elokuuta 2015

FI MVA

Kävihän siinä niin, että pikkupoika sai säälisertit. Ollaan oltu hyvään aikaan kehässä, kun ei kilpailua sertistä ole juurikaan ollut. 11.7. Nastolassa oltiin kelpo kepon, isäni, kanssa liikenteessä ja Teukki sai kolmannen sertinsä.

Vähän äksöniäkin nähtiin kun edellisen rodun koirista yksi karkasi, kiva junnu sakemanniuros, joka onnekseen ei alkanut pullistella kellekään. Säikähdin vaan kamalasti ja survoin Teukin pikimmiten häkkiin "turvaan". Koira sinkoili hetken ennen kuin omistaja  sai sen kiinni. Seuraavassa rodussa yksi teki oikein kunnon plurut kehään, kesken arvostelun sanelun. Tyylikästä.

Yhteen näyttelyyn parin viikon päähän ollaan ilmoittauduttu, käydään se nyt vielä kun kerran on maksettu. Sitten alkaa piiitkä tauko. Meillä on Elbsin kanssa vaan lyöty kättä päälle, että jos Hevi saa TK2 koularin, niin Teukki lähtee metsästämään cacibeja. Oi voi.. Onneksi aikataulusta ei ollut puhetta, ja onneks uutta avointa luokkaa kuvataan usein "piiitkä ja vaikea".. Nyt sopii vain miettiä miten karva kevenee vai keveneekö..


Ristiina KR 19.7.2014 PU3 SERT Martha Kipps

Iitti R 30.5.2015 PU2 SERT Marianne Holm

Nastola R 11.7.2015 PU2 SERT Pirjo Aaltonen

Ja vielä se "ylimääräinen" näyttely:

Luumäki R 2.8.2015 PU1 VSP


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti