keskiviikko 12. elokuuta 2015

vko 29 perustreeniä

13.7. Muutaman päivän tauko taisi tehdä terää, tai sitten keli oli riittävän viileä, mutta ihan hirrrmunen into oli koiralla kun mentiin kentälle. Palkkasin ekan kerran niin  Teukki veti ihan hirveetä rinkiä pitkin kenttää lelu suussaan. Rundi oli ohjelmassa, ei tainnu ihan joka kerta mennä edes merkin ympäri ja hiekka vaan pölisi kun kurvaili menemään. Ohjattua tuskailtiin taas, keskelle meni että mätkähti. En tajua mikä on tullut, enkä oikein tiedä mitä tälle tekisin.. Saatiin seuraksi Noel ja Eino, ja lauma teinejä jotka pelasi lentopalloa ja möykkäsi radiolla. Noel ei oikein nauttinut tästä, joten jätettiin treeni lyhyeen ja lähdettiin lenkille.

14.7. Kotikentällä taas, ohjattua taas. Ensin vasenta, ja keskelle meni että mätkähti. Korjailtiin se ja tehtiin oikea, se onnistui. Tätä täytyy nyt todella pohtia.. Lt stopit oli ok, olen vain tehnyt nyt niin että heitän lelun sille alakautta. Teen valeheittoja alakautta, palkkaa toisella kädellä jne. Ihan kohtuullisesti menee, olen kyllästynyt tämän treenaamiseen, koska en osaa. Teemana on viime aikoina ollut seuraaminen niin, että häiritsen Teukkia itse lelulla. Piipitän sitä korvan juuressa, annan heilua niin että osuu Teun kylkeen jne, onnistuu tosi hyvin. Mutta sivulle tulo.. Sepä ei ollutkaan niin helppoa kun lelu roikkuu mun vasemmalla ihan Teukin tavoitettavissa. Mutta nyt se alkaa jo onnistua, kovin on vaikea juttu, mutta ehkä tällä jotain saavutetaan. Hauskaa se on ainakin, kiusata pientä viatonta eläintä.

17.7. Emmin ja settereiden kanssa R-kylässä. Uusi evl kiertohyppy. Rundille menee ihan ok esteen ohi, mutta tänään ei onnistunut hyppy. Ei sitten mitenkään päin. Tai no siis, onnistui väärin päin. En tiedä mistä tämä aivopieru kumpuaa, mutta Teukki hyppää hypyn väärään suuntaan. Tänään riippumatta siitä missä minä seison. Lopulta piti ihan lelu laittaa hypyn taa ja hyppyyttää niin helpolla, että saatiin onnistumisia. Joten kaiketi kiertäminen ja hyppy ovat nyt sulautuneet päässä yhdeksi, ja hyppy kierretään ja sitten se hypätään. Tuossa kesti aikansa niin ei tehty sitten muuta kuin kaukoja niin, että Hempu teki takana ruutua. Ei ihan mallikkaasti menny, vähän on unohtunut tuo eka nouseminen ja istumaan se ei meinaa mennäkään jakeluun enää automaattisesti. Tyyli oli kuitenkin mallillaan.

18.7. Landella tuusailtiin vaan vähän mökin pihassa. Ohjattua ja merkkiä, merkki oli tosi hyvä, ohjattu ei. Jotenkin ei vaan kapulat löytynyt, vaikka niitä ei ollut kuin kaksi. Saatiin kuitenkin onnistumisia, se oliko niistä mitään iloa, en usko..

19.7. Tehtiin roadtrip piirinmestaruuskisoihin. Kiva oli katsoa evl:ää ja todeta, että tähän sakkiin oltais sovittu ihan hyvin. Pari parempaa koiraa ja aika keskitasoista loput. Vähän höntsäiltiin siinä sivussa, pakkia ja sivuja. Siinä oli joku kuntosali, minkä ovi oli auki, ja Teukkia vähän epäilytti se metallinen kolina mitä sieltä kuului. Tuo on kyllä meidän äänihirviö - metallinen kolina. Varmaan edelleen peruja siitä kun kaadoin sen Savicin häkin Teukin päälle. Häkit ei enää niin ahdista, niihin totuteltiin, mutta kyllä siitä jotain merkkejä jäi. Noh, kaikilla on demoninsa taisteltavana..

Illalla käytiin vielä kotikentällä treenaamassa. Ohjatun kanssa on nyt suunnitelma, ei varmaan hääppöinen mutta suunnitelma. Otan yhtä suuntaan aina useamman putkeen, en edes koita vaihdella. Laitan kapulat hieman kauemmas toisistaan. Mun ajatus olisi, että jos se oppii etsimään sitä vielä enemmän oikealta, niin se oikeasti oikean puoleisin sattuu silmään ekana ennemmin kuin keskimmäinen. Kaveri sanoi, ettei ole kuullut että kukaan tekisi niin. Nyt kuulit :D Minusta on kiva kokeilla itse. Jotenkin ajattelin, että jos tuon lähemmäs oikeaa kapulaa, niin koira oppii etsimään sitä lähempää. Teukki osin kääntyy tiettyyn suuntaan, mutta isolta osin se myös katsoo missä se kapula on. En tiedä miten siihen vaikuttaisin, muuta kuin että oppisi katsomaan oikeasta paikasta. Jos kapulat on lähempänä, niin se etsisi sitä lähempää, ja jos se on kauempana, niin se helpommin etsisi kauimmaista kapulaa, eiks? En tiedä. Teen nyt joka tapauksessa näin. Oli miten oli, ensimmäisenä meni keskikapulalle, joten sekin ehkä poistetaan hetkeksi yhtälöstä. Ollaan mietitty josko mentäisiin uusien sääntöjen voittajaankin, ja siellähän ei ole kuin kaksi kapulaa, joten ei siitä tässä välissä ole kuin etua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti