sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Vko.27 Hotti, hotimpi, hottis.. ällöttävän kuuma.

28. Kuuman päivän iltalenkki yhtärin pihalle. Vähän puolitehoinen treeni, mutta tulipahan tehtyä. Oli tarkoitus testata ohjattu, Helen&Co lähti mukaan ja Helen liikkuroi ekan tunnarin. Oikea ensin, katsoi keskimmäistä mutta toi oikean. Vasen perään ja meni keskelle. Olin laittanut kapulat niin ahtaaseen paikkaan kun keksin, vasen oli ihan semmosen ison minkä-lie-raka-kama-lavan ja siirtolavan vieressä. En tiedä oliko vaikeus kun oli toinen suunta, vai siinä että oli kamojen vieressä. Kuumakin oli.. Sitten vähän leikittiin seuraamista, ei oikein mitään suunnitelmaa, vähän turhanpäiväistä reeniä.

Eikkakin jaksaa jo kävellä treenaamaan. Ja nätisti käveleekin.
29. Rouhialassa pikkuiltatreeni. Tötsän kiertoa ja eteen lähettämistä. Tötsä on tosi väljä, lähetin läheltä ja palkkasin Teukin oikealle tötsän taa heti kun oli taittumassa kierros. Tiiviiksi meni, mitenhän pysyis tiiviinä.. Eteen lähettämistä, vähän hakusessa, mutta lelullehan me vasta juostaan vaan. Teuvo näyttää sille, ettei tajua mitä tekee kun ei tee oikein mitään. 

1.7. Se olis sitten jo heinäkuu. Pyörällä töissä, mukava pilvinen keli. Emmin kanssa treffit Lähemälle, ja kas kun somasti alkoi aurinko paistaa illalla.. Saatiin häiriöksi joku humalainen koiranulkoiluttaja, teki mieli sanoa että lähtee matkoihinsa, sen verran ärsytti se tyyppi, mutta ajattelin, että harvoin sitä näin hyvää häiriötä saa. Olkoot, onneks uskoi kuitenkin hyvin, ettei meidän koiria saa tervehtiä. Jäi itsekin treenaamaan siihen sivuun :D Luovutti lopulta, kun ei saanut meiltä oikein vastakaikua jutuille. Ei voinut saada, kun ei saatu mitään selvään mitä se puhui..

Tehtiin ensin seuraamista. Lelu roikkui mun vasemmassa kädessä, piipitin ja heilutin sitä ja ai että oli vaikeaa Teukin pitää pää paikoillaan. Ihan kekkasessa vika suuntaan. Mutta alkoi se honata, paikalla käännöksiä lelua piipittäen jne. Hyvin meni. Eteen lähettämistä, meni paremmin kuin taannoin, alkaa olla joku mielikuva siitä mitä ehkä tekee. Jokunen tyhjään lähetys ja lelu perässä, enimmäkseen vain lelulle.

Paikkamakuu Hempun kanssa, Hempulla on hau-ongelma, joka ei tullut esiin. Teukin kanssa jätettiin etäpalkka, harjoiteltiin kehään meno, makuu oli oikein hyvä mitä nyt oli kattellu Hempua ja kaihoisasti heilutellut häntää. Palkalle meno ihan ok.

Lopuks lt-stoppeja. Päätin että heitän vaan lelua, alakautta ja samalla käsky. Kas kun sieltähän tupsahteli ihan super stoppeja. Välillä valeheitto ja stoppi hyvä, välillä pelkällä kädellä valeheitto ja lelu perään, kaikki stopit oli hyviä.

2.7. On ollut vähän kuumempaa.. Ei meinaa Teukki jaksaa. Iltalenkillä kuitenkin vähän luoksetuloja, innostuin niin kun sain kunnolla toimimaan viimeeks. Ja toimi edelleen. Pelkkää luoksetuloa, muutamat stopit ja muutama maasta sivulle tulo, se on ollut erityisen hidas viime aikoina.

3-4.7.  *itun kuuma. Ei voi treenata. Käytiin iltalenkillä pyöräilemässä, sitä voi tehdä vaikka menis vähän laahustamiseksi. Hyvin tsemppasi, ei siis mitään himopyöräilyä, vaan rauhallinen lenkki illalla yhdentoista aikaan. Josko tuohon siedättyy tuohon kuumaan, tai sitten ei, en tiedä..

5. Aamutreenit Rouhialassa. Mukavan viileän oloinen päivä, mutta aamukahvia hörppiessä aurinko ehti pullahtaa esiin.. Lämmintä oli, mutta ei nyt ihan tuskakuuma. Lt-stoppeja. Nyt saatiin mukaan joku huonokin, mutta olin itte skarppina ja oijoijoit ja uudelleen, onnistui loput taas. Ihanaa kun aina tulee laukalla vaikka kuin stoppailisi. Josko tää tästä, pieni toivoinkipinä on herännyt. Ohjattua hieman haasteellisemmassa maastossa, oli puuta ja käpyä ja lipputankoa ja keppiä ja kaikkea meidän "kentällä". Taas vein kapulan ihan seinän viereen, karkasi vasemmalle mun katseesta, annoin mennä kun tuota olen halunnutkin, että ajattelisi suuntaa jo kun käännän pään. Palautus vaan kusi kun joku mummo hiippaili takana ja sitä piti katsella. Tiputti kapulan. Uusiks ja hyvä oli! Oikeakin onnistui sinänsä hyvin, joku paksu keppi vaan vei huomion matkalla ja palautus tuli ravilla. Alkoilla aikamoisen kuuma.. Uudestaan sekin, ja nyt onnistui ihan ok, palkkasin matkalla ettei tiputa raville kuuman takia.

Ai mikä este? Ai missä ei saa olla? Mikä nurmi?
Lopuks seuraamista, patukka roikkui vasurissa ja pidin niin, että kosketti Teukin kylkiä ja päätä. Hyvin tsemppasi, selkeesti päässy jyvälle hommasta, kun oikein tunsin miten se vastusti patukkaa, reipas pieni. Sen lisäksi Teukilla oli jo kamalan kuuma, ja tosi reippaasti seurasi.

**************************************

Kuumalla on kyllä kiva olla omalla pihalla :) Aika hyvään kuntoon oon sen saanut, ajattelin ensin ettei sitä voi tänä kesänä vielä edes käyttää. Ehkä sitä pitää paikata tilkku kerrallaan vielä useampi kohta, mutta pahimmat savikummut on nyt poissa, ja tuota voi ihan nurmikoksi kutsua. Itikatkin ovat pysytelleet poissa, ilmeisesti liian kuuma tai liian tuulista. Ei haittaa meitä, pihalla on kiva oleilla ja kohta on epämuodostuneita mansikoita, perunat kasvaa mukavasti, lomaan mennessä pitäis olla hernettä ja porkkanaakin :) Ja pikkujannut diggaa! Mun uusi harrastus on tuo koukuttava kuutio.. Pirulainen.. Perhana.. Kyllä minä sen vielä kasaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti