sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Korjaussarjaa etsimässä 18.-22.2.

18.2. Piti mennä oman kaupan luo treenaamaan, mutta koska se kauppa ehti lirvahtaa kiinni, jouduttiin lähtee Tuuliviirille ja päädyttiin Mikaelille. Hyvä päätyminen, oli tosi hyvä keli ja valaistus treenata siellä. Vain lt ja ruutu ohjelmassa. Ensin lt, jossa testailtiin takapalkkaa, sen kummemmin ilmeisestikään edistymättä mihinkään. Hyvin se jaksaa yrittää, vauhti ei kärsi, eikä koskaan ihan mahoton olekaan, mutta ei se stoppikaan parane. En osaa tätä, en vaan yksinkertaisesti osaa. Jätin kaikki lt:n merkit paikoilleen ja sit kokeiltiin ruutua. Ei onnistu ei, menee vaan lt:n merkeille. Lopulta lakkasi yrittämästä, ei kertakaikkiaan tajunnu mitä oli tekemässä väärin, kun pysäytin sen juostessa väärään paikkaan. Lähti sitten kun vähän helpotettiin, ja menin lähemmäs ruutua. Kyllä se sinne sitten löyti. Sit ei haitannu enää mikään, ei edes uudet luoksetulot. Pitikö vähän liian vaikeasti taas kokeilla onneaan? Lopuks kakeja, häiritsi hirmusesti kun Mikaelista tupsahti kaksi ihmistä ovien eteen katokseen, epäilyttävästi tuojotteleemaan ja olemaan tekemättä mitään..

19.2. Graani. Jorma liikkuroi parit tunnarit, tehtiin useampi, ehkä neljä. Ekassa hämmentyi tuoksuista matolla / omasta kuvajaisestaan joka heijastui ovesta.. Maton viereen kun tehtiin teki jo paremmin, ja kun tehtiin toiseen suuntaan teki tosi hyvin. Vähän piti Jormaa pällistellä kyllä, tosi kummaa kun ei ole ennen paljon pällistelly mitään. Ihan tyytyäinen olin, joka kerta oma, ei tiputtelua, vain kerran koski väärään kapulaan etsiessään.

Seuraamista, en tykkää tehdä tätä ahtaassa, mutta testailin hidasta käyntiä ja palkkasin enimmäkseen vain kehuilla. Hyvin se tuli mukana. Teukkikaan ei tykkää tästä ahtaassa, on jotenkin liian tietoinen hyllyistä ja reunoista ja tulee olo kuin norsulle posliinikaupassa.. Molemmille siis. Lopuks vielä Jormalle häiriötä, vai meillekö, kun tein kaukoja niin että Ässä oli ensin n. puoli metriä Teukin sivussa tekemässä sivu-maa -sarjaa, ja sitten noin puoli metriä Teukin nenästä naamat vastakkain. Teukki ei ottanu häiriötä Ässästä lainkaan. Jopa Jorma ja Ässä meidän välissä onnistu tosi hyvin.

20.2. Kyllä on taas niin paska keli, että ottaa päähän ja isosti. Nyt ei kyllä ole ulkona sellaista mestaa, missä voisi treenata kunnolla.. Sisähommiksi meni, en tykkää yhtäään treeanata kaupassa sisällä, mutta nyt ei voi muuta. Ihan ekana piti ottaa huppari veke ja pestä kädet kyynärpäitä myöten.. Ei tuu mitään tuon kanssa työvaatteissa, kun leikkasin juoksunartun kynnet tiistaina. Tuli alkuun sivulle vain nuollakseen mun hihaa.. Ei voi leikkiä kun tahtoo vaan saada nenän kinni huppariin.. Joopa joo.. Sit ajattelin, että tulee saippuanhajuisia tunnareita, ni leikitin hetken rukkaset kädessä. Rukkasissa on varsin messevä meikäläis-odour.. Ja sitten tunnaria matolle. Meni ihan sika hyvin. Vain omia, heti poimii kun osuu kohdalle eikä koske vieraita. Menee vauhdilla ja tulee vauhdilla. Oli niin varma olo, että laitoin kolmannelle kerralle sen hupparin häiriöksi tunnareitten viereen, ja sitäpä ei vilkaistukkaan! Loistavaa!

Hömpöteltiin vähän seuraamista, pakkia ja käännöksiä. Teukki on jo läkähtymässä, kieli roikkuu puoliksi jo ulkona.. Kaukoja kanssa, sotkee nyt ligg ja rrok, mutta jos jotain positiivista niin rok oli joka kerta väärään aikaan tehtynä ihan sikahieno!

22.2. Mahin halli. Ajatus oli tehdä heti alkuun putkeen liikkeet, joissa ei ole mitään ongelmaa. Seuraaminen, istuminen, metalli ja hyppynouto. Seuraaminen olikin ihan skröbö, aivan liian korkea vire, lähti jopa pomppimaan juoksussa, mikä ei ole teukille tyypillistä. Otti tosi paljon häiriötä toisista koirista, mitä ei myöskään yleensä tee. Tehtiin sitten sama setti toiseen kertaan, josko olisi kierrokset vähän laskenut. Ihan kohtuullisesti, mutta sitten otti metalliin häiriötä Noelista, joka teki meidän edessä luoksetuloa, niin ettei kuunnellut metallin noutokäskyä ja taisi pällistellä vielä kapulallakin.. Ihan skröbö fiilis jäi.

Teukin on - off -nappi toimii kyllä aika hyvin.
Luoksetulo + ruutu meni nyt ok, kohta ruudussa on alkanut parantua. Mutta se tunnari... taas kamala. Ihan kamala. Itken. Ei tuu mitään. Skröböjen skröbö. Nosti vääriä ja tuusasi jotain ja otti häiriötä ja tiputti mun luona kapulaa. Epätoivo. Tuska. Eritoten epätoivo. Tätä täytyy nyt miettiä ihan toden teolla, mikä kumma tässä mättää kun omissa treeneissä tekee niin superisti että! Koko treenistä jäi vähän matala mieli itselle, ehkä nyt mieleen vaikutti tuleva koe, että eihän tämä nyt voi olla tällä mallilla kun koekin on tulossa.. Ihan oli blondilla mieli maassa.. Vaan, olin onneksi kuvannut alkutreenin, missä tuntui että Teukki vaan höpöili koko ajan, niin ei se videolta niin pahalta näyttänyt. Mieli parani heti, ja nyt selvitetään mikä tunnarissa mättää..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti