maanantai 2. maaliskuuta 2015

Koeviikko on jännä viikko, osa I

2.3. Ehkä jännin viikko ever. Tänään tuli fiilis, että sain kuin sainkin sen valmiiksi! Mutta niin paljon on epävarmuutta liikkeissä, että en nyt ihan kamalan suurella luotolla lähde liikenteeseen. Hyvillä mielin sentään kuitenkin:) Teukin ruokahalu on viime päivinä parantunut huomattavasti, ja treenit sujunut paremmin. Mietin tässä, että oliskohan kuitenkin voinu olla naisista pää niin sekaisin, että treenikin on tuntunut vähän nihkeelle.. Kaveri asuu n. 150m linnuntietä ja sen kaksi narttua on juossu just viime viikkojen aikana.. Mitä lie, osaamattomuutta varmaan, mutta pääasia että nyt sujuu!

Tänään Duon ja Emmin kanssa iltatreeni. Alkuun pitkä seuraaminen ja liikkeestä istuminen, uuden liikkeen aloitus ja siittä palkka. Hyvin meni seuruu, mutta tosi kumma, että keskellä seuruuta se ei osaa pakittaa vaikka se osaa sen omana harjoituksena. Tätä hiottava. Juoksusta käyntiin siirtymässä jää, käännökset oli oikein mallikkaat ja perusasennot nopeat, jotain on siis mennyt parempaan suuntaan. Istuminen oli hyvä ja nopea, oikein hyvä mieli tästä. Sitten hömpöteltiin stoppeja, nyt otan oikeasti kaikki hömpöttely stopitkin niin, että Teu lähtee maasta. Tosi hienoja stoppeja oli, autoin vähän kädellä. Ihan tosi hienoja. Alustana lumi ja vähän luistavat tossut jalassa.

Tunnari. Viltillä, se valkoinen vaikea viltti.. Ja kaikki ihan nappiin! Tein kaksi ensin itse, kun halusin nähdä onko liikkurilla vaikutusta, joka kerta vähän epäsiisti, ei mennyt rivin alkuun vaan lähti keskeltä, mutta ei koske vieraita ja ottaa oman heti kun kohdalle osuu. Lopussa pieni kapulasta veto, ettei irtoa suusta. Kolmannen pyysin Emmin liikkuroimaan ja edelleen ihan loistava, palkkasin heti löytämisestä. Jeah.
Vilttitunnarin kiistaton kuningas

Lopuks tehtiin kaket kokonaisena liikkeenä. Ei sotkenut rok ja lig, mutta saattoi liikuttaa takajalkaa kun nousi istumasta seisomaan, eikä lig ollut ihan puhdas. Vika maahan oli ihan super humps ja istumaankin nousi yhdellä pompulla! Loistavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti