perjantai 6. maaliskuuta 2015

Koeviikko on jännä viikko, osat II - VI

3.3. Pitkän työpäivän päätteeksi todella huonolla fiiliksellä treenaamaan. Ihan hyvin kuitenkin meni, tein luoksetulon ja ruudun päälle, stoppi ei ollut oikein mistään kotoisin tietenkään, mutta ruutu löytyi hyvin. Vähän taas kampeaa sinne vasempaan takanurkkaan, mutta into on suunnaton. Tää on Teukin mielestä ihan huippukivaa. Pitänee alkaa varoa ettei karkaa ruutuun.. Tunnari, Jorma liikkuroi yhden vilttitunnarin ja jätettiin siihen, koska se oli aivan kerrassaan loistava☺ Lopuks hömpöteltiin vähän pakittamista ja sivua, kakeja ja luvan pyytämistä kontaktilla.

4.3. Piti treenata, mutta olin niin totaalipuhki itse jotenkin, että en kerta kaikkiaan jaksanut. Välipäivä siis. Onneks Osku tuli töihin Natkun mukana ja pojilla oli ihan superkiva päivä ☺
Leikkipäivän lepohetki
5.3. Tänään olis vika treeni. Aivan järkyttävän huono mieli itsellä, piti mennä jonnekin missä ei niin paljon olla, mutta Mikaelin piha oli täynnä autoja, päädyttiin Maskun pihaan. Valoa hieman vain, asvaltti paljaana, ei ollenkaan hyvä mesta.. En kuitenkaan jaksanut enää ajella ympäriinsä, joten viritin vermeet sinne levälleen sitten. Ensin seuraamista, pieniä pätkiä. Pakkia seuraamisen yhteydessä, joka ihme kyllä toimi. Yleensä osaa hyvin kun tehdään omana harjoituksena, mutta seuraamisen keskellä ei pysykään rintamasuunta, vaan irtoaa. Mutta nyt siis hyvin. Samoin sivuaskeleet ja paikalla käännökset. Hyvin. Istuminen perään, ei ongelmaa. Luoksetuloa, vauhtia ei ollut ja stoppi oli kohtuullinen vaikka hitaan vauhdin vuoksi ei näyttänyt kovin kummoiselta, en kuitenkaan asvaltilla halunnut sen kummemmin hinkata.

Ruutu ei sitten taas löytynytkän. Uusi paikka. Ei nähnyt kun tein ja vielä lt alla - impossible! Tuhatta ja sataa taas lt:n aloituspaikkaan. Pysähtyy hyvin, mutta ei hae uutta suuntaa. Tätä mietin olisiko pitänyt harjoitella, mutta päätin panostaa ruutuun menemiseen ennemmin. Ehkä joskus vikasuunnista enemmän.. Joskus on tehty kyllä sitäkin. Lopulta sitten puolta lähempää se löyti ruudun, lakkasi yrittämästä jossain välissä kun aina lopulta käskin takaisin sen, painoi vaan tiiviimmin itseään sivuun kiinni.. Mutta irtosi se sitten lopulta ja menikin ihan ruutuun. Ja niinkuin aina, kerran kun siellä on käynyt niin sen jälkeen oli helppo juttu.

En päässyt meidän tokokuplaan lainkaan. En sitten mitenkään. Kaikki huolet ja murheet vaan tunki päähän, ja olin varmasti tosi köpön oloinen Teukin mielestä. Mutta Teu teki silti hommat ihan ok, varmaan vähän sama kuin jännittäisin ihan sikana, joten ehkä se oli ihan hyvä harjoitus. Pieni tauko väliin, ja tunnarille. Tunnariin sainkin kuplani taas takaisin ja jäi tosi hyvä mieli. Kolme tunnaria viltillä, ja kaikki ihan nappiin. Ihan superhienoja. Pitää saada jo uusia vilttejä jostain, nämä tuntuu olevan ihan liian helppoja jo Teukille! Reipas pieni pyhäkoulupoika.

6.3. Niin köpö fiilis jäi elisestä, etten sitten millään halunnut jättää sitä viimeiseksi treeniksi.. En huolestunut kamalasti vaikkei ruutu eilen löytynyt, mutta silti se teki mieli kokeilla vielä tutussa paikassa, ettei se hinkkaaminen jää viimeiseksi. Samaten lt stoppeja vähän mieleen, ei siellä asvaltilla voinu niitä tehdä. Kaket ei oo ollut ihan pinnassa joten ne myös. Ja kaikki meni ihan tosi hienosti! Ehkä vartin treeni, hirvee into, hirveen hauskaa, hirveen hyvä mieli jäi varmasti molemmille. Etenkin minulle, ja minua vartenhan tämä treeni tehtiin. 7.3. ei tehdä yhtään mitään ja otan sisältäkin lelut lapselta pois. Tylsä päivä tiedossa, tosin lenkkitreffit on jo.. Ja sitten peukut pystyyn!

1 kommentti: