sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Tilannekatsaus hallilla taasen

1.3.
Matkalla Mahin hallille
Varmaan viimeinen treeni hallissa ennen koetta. En koe, että olisin kuitenkaan mitenkään paineistunut nyt itse, enkä huomaa koirassa mitään poikkeavaa. Ensin piti tehdä hyppynoutoa, mutta unohdin noutokapulan, niin tehtiin sitten metallihyppynoutoa, ei ongelmia, intoa paljon. Paikkamakuuta Jorman kaverina, kehäänmeno ja pitkä aloitusodotus, palkkasin Teukkia kontaktista. Menee maahan todella hitaasti, pitää joskus puuttua tähänkän.. Nyt ei riitä ajatus siihen, pääasia että menee maahan.

Jatkoimme luoksetuloon, joka tehtiin vain ruudun häiriöksi, ja Teukki menikin seisomisen maahan.. Nostin ylös, ja stoppasin lähemmän seisomaan myös. Olen varma, että kokeessa joko se ei stoppaa kunnolla lainkaan, tai toisen tekee väärän asennon.. Mutta ruudussa ei ollut ongelmaa, ei minkäänlaista epävarmuutta suunnasta. Paikka oli taas vasen takanurkka, miksi ihmeessä jälleen en tiedä. Mutta ruudussa kuitenkin melkein aina, jonkun kerran takajalat lirvahti takareunan tuntumaan niin, että korjasin paikan. Palkka aina oikealle, intoa riitti mutta myös sellainen pieni hankaluus tullut, että stoppaakin vähän liian aikaisin ja jää ihan ruudun etureunaan. Luultavasti pallon heittämisen seuraus, tai sitten sen, että ylipäätään stoppaan sen. Mutta ok mallilla siis, ruutu löytyy, se on pääasia.

Taukoiltiin vähän ja syötiin kinderit. Olin neuroottinen ja söin vasurilla, ettei tunnarissa haise suklaa... Mutta joo, tunnari. Jorma liikkuroi. Helen teki kiertämistä vieressä, mutta oikein kohteliaasti keskeytti tunnarin ajaksi aina, koska Teukki selvästi piippasi siitä kun Noel sai juosta. Jännitti kyllä. Kaksi tein, molemmilla oma! Ei nostanut vääriä, mutta meni hitaammin kuin ulkona ja sekä Helen että Jorma veti sitä puoleensa niin, että teki molempiin suuntiin kaaret mennessään. Ei ihan niin siistiä etsimistä kuin toivoisin, mutta sinne päin. Ekan kun palkkasin, niin ei tiputtanutkaan tunnaria heti, vaan piti sitä suussa pitempään, tämä oli positiivista eikä ole ennen tapahtunut. Ajattelin tietenkin, että se ei varmaan enää tiputtele kapulaa, kunnes toisella toistolla se tiputti sen sivulle tullessaan ja vielä istui sen päälle.. Hups. Kuitenkin tunnarin teki oli niin ok, että kehoitin vain nostamaan kapulan, eikä tarvinnut kyllä vinkkailla siihen niin paljon kuin ennen, lisättiin loppuun se, ettei saa päästää irti kun kiskon tunnarista ja palkka. Kyllä. Kyllä vain me ollaan edistytty. Olen kokeessa erittäin tyytyväinen jos oma tulee muihin koskematta, ei haittaa vaikka tiputtaisi. Mutta onhan tässä vielä monta päivää aikaa. Ehh...

Teukki oli tosi levoton kun liikkuroin Helenille, en siihen perään uskaltanut tunnaria ottaa, vaan tein istumisen, joka meni nappiin, ja vähän lt:stoppeja, mitkä meni osa hyvin ja osa ei niinkään.. Tunnarin jälkeen höntsäiltiin vielä seuraamista, juoksua testailtiin kaikki kolme samaan aikaan, kun mietittiin Jorman keharitekniikkaa. Kokeilin seuruuta myös niin, että roikotan lelua Teukin pään vasemmalla puolella. Sivulla olo toimi, seuruu toimi, sivulle tuleminen ei mitään toivoa:D Lopulta kun nostin lelun tooosi ylös, niin tuli sivulle. Tein näin pentuna kyllä, nyt en ole aikoihin tehnyt. Otetaanpa taas kuvioihin näitä..

Kaiken kaikkiaan jäi nyt hyvä mieli. Ei rauhallinen mieli, mutta ihan hyvä. En usko, että saadaan ykköstä, ja mietin sitten että mikä järki sinne kokeeseen on sitten mennä, kun ykköstähän sieltä haetaan. Mutta siihen on kuitenkin mahdollisuus, että se ykkönen tulee. Kyllä me nyt mennään kokeeseen, luulen muuten että jätän sitten taas väliin kun odotan että oltaisiin niin valmiita että kaikki on ihan varmaa, ja luulen kuitenkin, ettei mulle ehkä enää tule kovin varmaa oloa koskaan..
Uupunut pieni rakas tokoilija ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti