torstai 9. huhtikuuta 2015

28.3.-5.4. Harvennettua treeniä

28.3. Lempäälä Dream Team halli. Ystävän synttäri, treenisynttärit:) Halli varattu koko päiväksi, myö saavuttiin paikalle joskus yhdentoista kantturoilla. About vartti per lärvi kertaa kaks oli aikaa treenata. Myö tehtiin ekana zeta liikkuroituna läpi, meni ihan hyvin. Teu heiluu vähän kun menen sen taakse, maassa ottaa lonkan ja istumisessa keventää/siirtää etujalkaa. Ei paha, mutta harjoitellaan. Pitäis muistaa kävellä lähempää koiraa kun käy takana, jotenkin tein hirmusen kierroksen ja menin kaukaa, ihan ajatuksissani vain.

Sittenkun häiriötä oli, niin otettiin häiriötä. Ihmiset yksi ja puhui ja tömisteli kun tein seuraamista. Tömistely oli paha. Myös ihmisiä kohti meneminen oli paha, siis tömisteleviä ihmisiä kohti. Aika hyvin loppuun tsemppasi, mutta olipahan vaikea asia. Pitää saada enemmän häiriöät. Huomasin myös, että kontakti tipahtaa usein liikkeelle lähdettäessä ihan hetkeksi, ärsyttävää. Kakeja vähän, ei meinannu onnistua ollenkaan, eka otti ihan askeleita luo, toisena kävi sitten taas rok-käskyllä maahan. Rok on surkeutunut taas, pitää tehdä ahterin siirtoja nyt reilusti enemmän.

Testattiin myös uusi EVL makuuhärdelli, ja Teukki teki sen aika kivasti. Ei kuunnellut muiden käskyjä, ja tuli laukalla luokse. Ei ihan koko matkaa, mutta laukka kuitenkin, aika moni meinaan jätti kyllä laukkaamatta.

Toisella kierroksella kierrettiin ensin isoa tötteröä, sitten vein tötterölle ja otin hyppynoutoja kohti. Kapulan poimi ja älysi hyvin matkalta, mutta ei se hypännyt olisi jos en olisi mennyt kohti hyppyä itse. Rundi oli nyt tosi kiva, ei tehnyt laajaa kaarrosta, mutta taisi kuvitella tekevänsä merkkiä, eikä siten kiihdyttänyt merkin takana, niin ei myöskään ajautunut kauemmas merkistä. Merkkiä otin vähän myös, ihan ok, mutta lirvahtaa helposti ohi. Olen palkannut nyt ennen kuin ehtii ohi, mutta ei tunnu tuottavan tulosta.

30.3. Iltatreeni Emolassa, sika huono keli ja hemmetin hyväkoira. Eka kehään meno ja sieltä poistuminen, hyvin, kun lelu jäi ni tuntu että oikeen tsemppas. "Yhdessä" pois kehästä ja bailabaila palkalle. Ohjattu, eka oikeaa. Jätin Teun kauas ja vein kapulat (taas vain kaksi kun en löydä niitä enempää, pitää tilata lisää..). Menin itse merkille, käskin Teun merkille ja ohjasin sen oikeaan kohtaan ja namipalkka siitä. Sit menin takas kauas ja lähetys kapulalle, oikeassa ei ongelmaa. Lähti vähän vilkuillen keskimmäistä, totesi itse ettei se ole tuo ja juoksi oikeaan.

Ja sitten muistin että vasentahan piti ottaa enemmän ja sama kaava sinne, nyt lähti ekalla keskikapulalle niin että jouduin stoppaamaan, palasi uudesta lähetyksestä itse merkille ja meni toisella lähetyksellä oikein. Tokan teki hyvin, tosi hyvin. Merkille lähetys ihan väliin ja meinasi juosta vasemmalle kapulalle, pysäytin ja korjasi itse, kehut ja uusiks. Meni lopulta hyvin ja sai palkankin. Oikea lopuksi ja meni tosi hyvin. Homma etenee.

Lt, eka suora kauhee vauhti, tokana stoppi ja kauhee vauhti, hyvin stoppasi vauhtiin nähden, sit vielä pari stoppia ja lopuks suora, ei ennakoinu mitään ja teki hyvät stopit. Paipai uutena, vein pikkumerkin ja vähän näytin että täällä on jotain salaisuuksia, hetsasin ja lähetin tyhjyyteen ja heitin lelun kun oli menossa minusta poispäin. En tiedä mitä tästä tulee... Kakeja namilla, lähinnä rrrok jossa on alkanut tulla askelia ja väliin erottelun vuoksi lig, tosi hyvin erotteli.

Oon ruoalla tehny nyt lig tai rok kotona, aina tosi hyvin!

3.4.Graanilla on mätsäri, joten meillä on treenit siellä. Oli vaan muutamalla muulla ollut sama ajatus, joten sain seuraa. Tai ehkä he saivat.. Teukki teki ensin zetaa, Johanna liikkuroi, ja samat ongelmat tuli esiin. Mietin opetanko zetassa katsomaan eteenpäin ja teinkin etupalkalla, mutta tulin kyllä siihen lopputulemaan, että parempi kun pitää kontaktia, ja koitan vaan opettaa sen olemaan retkahtamatta lonkalle ja keventelemättä etujalkojaan. Jos pitää kontaktia, niin on kontaktissa myös heti kun tulen sivulle ja seuruu jatkuu, tästä syystä tykkäisin näin. Vähän ehkä hokasi tassujen paikalla pysymisen ajatusta, lonkkaa ei muuten siis ottanut tänään. Sain esiin myös sen, että tiputti kontaktin liikkeelle lähdössä, pitää tehdä enemmän taas häiriötä. Nyt heitin palloa sivulta, Johanna kiltisti noukki sen mulle aina takaisin, ja aika monta kertaa sai heittää ettei pää kääntynyt. Näitä lisää, niin josko alkais kuono pysyä oikeaan suuntaan.

Tein vielä itsenäsesti tunnarin ja se oli ihan superhyvä! Ekalla palkkasin sivulle, tokalla matkalta ja kolmannella löytämisestä. Joka kerta kovempaa laukkaa takaisin kuin mitä meni, ja joka kerta otti oman heti kun kohdalle osui eikä tuusannu turhia. Ilohyppy sivullekin ekalla kerralla :) Kolmannelle laitoin Jorman ja Ässän tunnarikapuloiden taa n.metrin päähän häiriöksi - Teu ei edes vilkassu niitä! Hieno pikku-ukko:)
Pikku-Eu ja Iso-Teu Juvemmalla.
5. Juvalla möllikisa. Oma ajatus ei ollut niinkään kisata, vaan koittaa miten Teu toimii, jos ei kamalasti nosteta, vaan mennää kehään niinku treenissä ja palkka odottaa kehän laidalla. Noh, ei toiminut. Paikkamakuu meni vielä ihan niinku ok, tosi hyvin jaksoi pitää sivulla kontaktia, oli siis alo liikkeet luoksepäästävyyden kera. Vapautin ja kehuin kovasti välissä. Makuussa pää pyöri ku hedelmäpeli, tämä alkaa ärsyttää.Meni maahan myös kovin hitaasti, mutta silleen sen on joku idiootti opettanut.. Sitten juostiin leikkimään. Teukki paussille ja just ennen omaa vuoroa pari koppia pallosta ja "jemmaan" lelu ja kehään. Ihan just niin tyypillisen tavallinen suoritus, eikä tod mitään evl-tasoa... Seuraamisessa jäi kerran hetkeksi pieneksi haaveilemaan, tippu kärryiltä kun liikkuri käänti meidät päin lavaa ja minä ite tipuin kärryiltä.

Kai sen pitäis yrittää vaikka miä tipahan?

Luoksetulossa unohdin sanoa "luokse" eikä Teu ehkä tiennyt, että tehdään sitä kun matka oli niin lyhyt. Tuli epävarman oloisena ja tiputti raville ennen mua, hypyn sai silti tekastua sinne loppuun. Hypyn loppuperusasento vaati kaksi käskyä, kun ekan käskyn aikaan joku paukutti hännällä peltiseinää parin metrin päässä, ni Teu kääntyi katsomaan. Jep. Ja sitten palkalle - not! Se hännän paukuttelija oli kavereineen meidän lelun ympärillä.. Teeppä siinä sitten bailabaila-palkkaus kun sakemanni poikineen häärii lelun ympärillä.. Great, oma moka, en älynny jättää ketään vahdiksi. En kyllä ymmärrä miksi siinä kehän suulla piti paloilla ylipäätään. Joku juvalainen besserwisser se oli, selvisi myöhemmin juttuja kuunnellessa.. Noh, kokemuksena ihan hyvä. Tiedän mikä ei toimi.

Voitettiin kyllä kisa, vaikka ilmoittautumisessa sanoin, ettei tarvita pisteitä, eikä kuuluta tähän luokkaan. He nyt laskivat.. Jorma ja Helen oli sitä mieltä, että otat palkinnon vaan, ni otinhan miä. Jorma sai kosketuskepin ja Helen namusia, kaikki sai suklaata ja Teukki lohinamusia, jotka myöhemmin päätyi Helenille, koska Teu ei edes yrittänyt syödä niitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti