sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Juhannusviikon treeniä

15.6. Lähemäki. Pikainen iltatreeni, ensin vain rundia. Kaameen kaarroksen tekee tötsän takana, tuntu ettei auttanut munkaan siirtyminen, että olisi tiivistynyt. Nyt oli matkaa ainakin se 20m, pitänee ottaa lähempää nyt ja tiivistää se kierto ennen kuin menee kauemmas. Ohjattua, onnistu tosi hyvin. Ulkona se onnistuu aika suurella prosentilla. Kaikki merkille menot ok, merkki ehkä joskus vähän väljä. Pitää muistaa kiinnittää tähän huomiota. Vasen ensin pari kertaa, palkka merkiltä ja oikeaa sitten pari kertaa, kaikki ok.

16.6. Emolan kotikenttä. Pika iltatreeni. Ensin liikkeitä putkeen, seuraaminen, istuminen, lt ja kaket. Kaikki hyvin ok, paitti luoksetulon stoppi tieten. Annoin suullisen ja käsimerkin, ja annoin sitten taas väärän käsimerkin. Koittais muistaa blondi ajatella edes vähän.. Kakeissa ei sotkenut mitään, istuminen oli ihan ok, ja seuruu oli enemmäkseet tosi hyvä. Lelu oli jätettä "jemmaan", ei häirinnyt suorittamista. Ruudun oli kyhänny heti ens alkuun, typerästi kohti aurinkoa joutu juoksemaan, häiritsi mun silmää tosi paljon, mutta ajattelin, että antaa olla. Ekan kerran Teu meni aika mutkan kautta ruutuun, mutta meni kuitenkin. Jatkossa oli ihan helppo juttu. Merkkiä alkoi jättää vähän vajaaksi, käskin aina uudelleen ja kehui ja otin alusta. Kumma kun kerran heittää lelun ni alkaa heti ennakoida sitä.

17.6. Vain vähän seuraamista lenkillä. Teemana pysähtymiset. Tajusin viimein, miten mun pitää pysähtyä, että stoppi on Teukiltakin hyvä. Miten en oo muistanut ajatella aiemmin.. Aina vasen jalkaa pysähtyy ensin ja oikea tulee viereen. Ja kaikki stopit oli tosi nättejä. Myös juoksusta. Palloleikkiä palkkana, satunnaisia iltakävelijöitä ja rääkyviä lintuja häiriönä.

20.6. Landella. Ollaan oltu laiskoja ja seurattu vaan MM-kisojen livestreamia.. Vähän yritin puuhastella välissä, mutta eihän siitä mitä tullu. Teukki ei osaa tänään mitään. Kakeja yritin keppipalkalla, ei osaa mennä seisomasta maahan. Ei mitenkään. Ei sitten ollenkaan. Hermo meinas jo alkaa menemään, ja piti ihan kunnolla keskittyä ettei mene hermo. Mitähän sitä pitäis tuossa oikein tehdä.. Nyt kävin aina korjaamassa ja auton lähempää kunnolla ja kehuin kun teki oikein. Sitten otin vähän matkaa ja kokeilin uudelleen. Toistin saman varmaan sen seitsemän kertaa, ja ei osaa. Ei kerta kaikkiaan. Tein kaket sitten lopuksi niin, ettei tullut seiso-maahan siirtymää vaan se seiso istu mitä se koko ajan tarjosi. Todella ärsyttävää.

Teukki on ihan pöpinä vesiletkuun ja painepesuriin. Syöksyy veden kimppuun ja jahtaa juoksevaa vettä, huutaen koko ajan. Ihan kuin joku raivopäinen hullu. Iloinen raivopäinen hullu. Hyviä malttiharjoituksia tuli kun pesin auton mattoja, enkä voinut sitä pesuaineeseen laskea läträämään. Kyllä oli kova paikka pienelle koiralle. Kuinkahan monta käskyä se vaati.. Aika monta. Mutta pysyi se poissa.

Illalla ajattelin tehdä muutaman liikkeen putkeen iltaruoalla. Viimeeksikin täällä onnistu ihan sika hyvin, ruoka houkutti ja intoa oli, ja nytkin tuntui olevan kova nälkä. Ruoka kuppiin ja "jemmaan". Tunnari, istuminen ja ruutu valittu liikkeiksi. Ja mun koira ei osannut taas mitään! Tunnarin haki, mutta tiputti kun toi sivulle. Kehoitin nostamaan ja nostikin, ja tiputti uudelleen. Kolmannella onnistuin ottamaan tunnarista kiinni ja sitten tiukenti otettaan. Istumisen teki ihan ok. Ruutuun lähetyksessä sinkosi kohti palkkaa. Maltti riitti siihen, että pysähtyi käskystä, näytin ruudun ja jatkoin lähetystä, löyti ruutuun mutta meni taas ihan vasempaan laitaan. Otin kokonaan uusiksi. Onnistui kohtuudella. Sitten mentiin yhdessä palkalle, sain kontaktin helposti ja sitten pääsi syömään.

Voi kröbö. Todella ärsyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti