tiistai 16. kesäkuuta 2015

Höpökivaa alkukesässä

Ollut niin kiireistä, ettei kone eikä tv ole ollut auki moneen viikkoon! Ajattelen kyllä, että elämä on aina parempaa mitä vähemmän viettää aikaa tv:n ja tietokoneen ääressä, mutta kyllä tätä treenipäivistä pitäisi saada päivitettyä.. Harjoiteltu ollaan, vähän vähemmän ehkä kuin yleensä, noin 3-6 treeniä viikossa. Yleistilanne hyvä, huolestuttaa kyllä EVL kovasti. Ei niinkään liikkeitten osaamisen kannalta, vaan kehätoiminnan kannalta..

Minä aloitin koulun ja se tulnee hetkellisesti häiritsemään treenaamista jossain vaiheessa. Kurssit pyöri toukokuussa ja tulnee taas syksyllä, ja sekin haittaa treenaamista. Kesällä lienee niin kuuma, että sekin tulnee haittaamaan treenaamista, on haitannut jo.. On tässä nyt yritetty treenata kuitenkin, vain parin kolmen päivän taukoja on tullut siellä täällä, eli aika normaalia viikkotahtia ollaan pystytty menemään. Vähän lyhempiä treenejä jos on ollut kuuma päivä.

Harmittaa, mutta pitää antaa itsellekin anteeksi, ei kaikkea vaan voi ehtiä. Jos olisi joku "muutu aamuihmiseksi" nappi niin ostaisin heti, tartteis vuorokauteen pari tuntia lisää, aamussa niitä olis pääsis sängystä ylös..

Kahdessa näyttelyssä ollaan käyty. Molemmista niiiin hyvä mahdollisuudet saada serti, mun päässä siis, ja sitten ei saanut toisesta edes SA:ta.. :D Nooh, seuraavalla viikolla heti uusi yritys Iitissä. Mainitsin ennen kehää 1/4 tutulle kasvattajalle, että tarvittais nyt pari säälisertiä, kun en jaksais rampata näyttelyissä, niin sääliserti me sitten saatiin! Ehkä ei ihan niin säälikään, kyllä tuntui Teukista pitävän kovasti. Raajakorkeutta toivoi, että kun vain muutaman sentin olisi korkeampi. Sitä se sanoi se kasvattajakin kenen kanssa juttelin - muutama sentti lisää niin ei tartteis säälisertejä kaipailla.. Pieni on kaunista, minun mielestä ainakin ♥
Sertimies Ristiinassa. Omistaja sai kotimatkalla jäätelöpalkinnon. Teukki sai seistä pönöttää ja katsoa kun toinen koira ui.
Haminassa tähyiltiin, josko sertiä olis näkynyt, se oli jossain kaukaisuudessa täysin tavoittamattomissa..
Mulla oli viikko lomaa ja landeiltiin alkuu ja sitten pinkaistiin reissun päälle. Retkelläkin ehätettiin käymään, Neitvuorella pieni pennunkestävä patikointi.
Helen Habte tarkkana kameran takana, allekirjoittanut koirakuiskaajana.
Toko SM:ssä pyörähdettiin turisteina, oli mukava nähdä taitavia koiria. Vähän tuli inspistä taas itsellekin, jotenkin sitä ajatteli, että kyllähän nyt myökin tähän pystytään! Joskus siellä siis, ainakin kovin toivoisin niin. Kunhan ihan yks tai kaks asiaa saadaan kuntoon..... Teukki ei paljoa vkl aikana treenannut, torstaina Lah(d)essa oltiin katsomassa serkun aksatreeniä ja otettiin hieman sivussa kaukoja ja seuraamista. Muutamat kaken tyngät hotelli Herbertin pihassa, uutta leluakin piti testata. Koska siis tarvittiinhan me todella kaksikin uutta lelua. Niinpä niin.. Ja sunnuntaina treenattiin vähän koepaikalla ennen kotiin lähtöä, tein merkkiä joka oli loistava ja kaket kaukaa kokonaisena liikkeenä, sekin meni aivan loistavasti. Hyvin syttyi hommiinkin, vaikka lähtökohta oli tämä:
Se näyttää jokseenkin onnelliselta nukkuessaan, eikö?
Ihan puhki jo neljän päivän reissaamisesta ja toisen koirien kotona yöpymisestä, ja leikkimisestä ja pitkistä lenkeistä ja autossa istumisesta. Jälki-istuntoon joutui Teukki kun nukkui kesken opetusohjelman.

Pari kertaa ollaan aksailtukin, tiedä vaikka innostuisi siitä. Teukki vaikuttais pitävän kovasti, katsotaan minne tämä polku vie. Varmaan yhtä pitkälle kun jäljen teko. Khöhöm..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti