tiistai 7. lokakuuta 2014

♥ Maksullisissa naisissa..

Tai naisessa pikemminkin, pitkästä aikaa me, ja tällä kertaa koko Rainbow Group, ulkopuolisen koulutuksessa eli Riikka Pulliaisen tarkasteltavana. Mennessä en tiennyt mitä otetaan, mutta siinä vähän katsellessa ja testaillessa palautui mieleen muutama kesken korjaamisen oleva ongelma, joita sitten mietittiin porukalla.

Ensin se noudon palautus. Mennyt hitaaksi, mennyt kaareksi. Ääneen asiaa selittäessäni tajusin, että näin on käynyt varmastikin kun olen korjannut kapulan sivulle tuomista hypyttömäksi, alkuun tämä nimittäin oli tosi hyvä (mutta hypyllinen). Vaihtoehtoina juuri nyt hypytön tai iloinen, valitaan iloinen. Riikan mielestä hyppy ei ollut niiiin kamala. Ehkä sen voisi korjata jotenkin, mutta juuri nyt en puutu tähän ongelmaan millään menetelmällä. Testailtiin ja testailujen tuloksena palataan takaisin vanhaan tuttuun vauhtinoutoon. Pieni uusi kuje jättää koira kapuloineen selin minuun päin ja pyytää nouto siitä. Palkka minun oikealta. Niinkuin ollaan alkuun tehty. Tämä selvä.

Beban käyttöä halusin tehokkaammaksi. Siellä missä se minusta oli kohtuullista, ei se ulkopuolisen silmin ollutkaan.. Lääkkeeksi käännökset juoksussa, juoksu piti ottaa ohjelmaan anyway, ni otetaan ne käännökset samalla. Skarppaa ja tulee hoppu tehdä käännökset, parantunee käyntiinkin. Sivuaskelista joskus keväällä saimme kritiikkiä "niskojen nakkelusta", mutta Riikka ei lähtisi tekemään asialle mitään. Keväällä toisen kouluttajan mielestä se oli kuulemma kamalan näköistä, en itse oikein oivaltanut mikä siinä mätti, niin ei sen kummemmin olla asialle tehty mitään, ja nyt selvisi, ettei tarvitsekaan. Mikäs sen parempaa :) Harjoitusta ne toki kaipaa lisää, ja aiemmasta kamaluudesta seurasi kuitenkin juhuu-palkan opetus vaikka en silloin ongelmaa ihan ymmärtänytkään.

Tunnari. Mun skräibä-tekniikka on toiminut hyvin, mutta kritiikkiä tuli rankasti hitaasta etenemisestä. Tämä on jo plään d, joten olen mennyt varovasti eteenpäin, mutta siis eteenpäin kuitenkin. Nyt tuli potkua persiille, että eteenpäin ja vauhdilla. Tämä selvä. On se nyt uskottava, vaikka kuinka olen vähän jopa vältellyt tämän reenaamista, kun pelottaa. Eteenpäin sano Torstikin lumessa, ja näin se on nyt tehtävä. Piste.

Kiva saada ajatuksia kasaan, jokunen uusi lamppu syttyi. Vaikka samalla muutama vanha varmaan sammui, ei blondin päähän liikaa ajatuksia mahdu kerralla. Kuukauden päästä on osattava tunnari. Haastetta tulee olemaan tarpeeksi kun alkaa olla liian pimeää tunnarille iltaisin, ja minähän tunnetusti ole todella aamuihminen...

1 kommentti:

  1. Tunnarille ei ole liian pimeää!
    T. nimimerkki "opetin tunnarin pimeässä"

    VastaaPoista