perjantai 10. lokakuuta 2014

♥ T-Projekti ja Kake

9.-10.10. T-Projektin aloitus

Projektipäällikkö: M.Häkkinen
Projektiassistetti: T.Jones
Tarpeisto: T.Häkkinen (iskä, tarviin lisää kapuloita!)
Visuaalinen suunnittelu 10.10.: T.Kurki


Ajattelin tiistaina, että tästäpä tulee kunnon projekti. Oon niin hissukseen menny eteenpäin, että luulin hopun vielä iskevän, kun päätin että kuukaudessa on vedettävä pakettiin tää broggis. Vitut. Eka treeni keskiviikkona, mietin vielä jaksanko mennä kun tuli himpun verran pitkä päivä, kun kasilta olin alottanut työt ja vasta yhdeksän maita läksin kurssien jälkeen hiippailemaan kotiin.. Mutta jaksoin ja kannatti jaksaa. Luovuin kaikesta skräibästä saman tein(paitsi lentskarista kun se on niin söpö ja palikoista, en tiedä miksi) ja laitoin kapulat n. puolentoista metrin säteelle, sisältäen läjän, ympyrän ja rivin. Olin ottanut kaupalta joitain vieraita kapuloita lisäksi, ehkä käytetty joskus, ehkä ei. Pieni nostatus assistentille ja eiku kokeilemaan! Joka kerta tuli oma, ei koske vääriä, ei epäröi, jaksaa haistella tarkasti, ottaa oman heti kun osuu kohdalle! Huraa, huraa!Treenattiin keskiviikkona terveyskeskuksen parkkiksella, aika jalkakäytävän vieressä lampun alla. Jormalle laitoin tietysti viestiä myöhemmin kun onnistuttiin niin vastaus oli "Tiedän että tunnari onnistu..." Miten niin tietää jo?! No, oli kävellyt meistä ohi kun reenattiin, jatkanut vain matkaa puheluaan puhuen, ja kuullut miten JEI raikui pitkin Kiiskinmäenkatua :) Aika hyvät tokokuplat mulla JA Teukille, kun kumpikaan ei huomannu Jormaa.

Torstaina illalla hiippailtiin taas kotiin reippaasti kaheksan jälkeen, Tiina liittyi seuraan ja mentiin vanhalle kassulle AMK:n pihalle. Hyvät valot oli muuten, vähän riitti hiekallekin valoisuutta. Tunnaria tehtiin laatoituksella heti ekana, pieni nostatus ja iiiso läjä kapuloita levällään vajaan metrin säteellä. Ei meinannu löytyä oma ei sitten millään. Oma oli ringin keskellä, ja jotenkin Teu onnistu aina ohittamaan sen. Mutta pyhäkoulupoika haisteli tunnollisesti, haisteli ja haisteli, kerran katto muhun ja kysyi "Ootko siä nyt ihan varma, että laitoit sen tänne!?" ja jatkoi etsintää. Ja löysi oman, huraa huraa!! Toinen toisto, Tiina valitsi kuusi tunnaria ekasta läjästä, vei ne ja mun oman ympyrään toiseen paikkaan. Teukki matkaan ja omahan sieltä tuli. Tällä kertaa vähän empi ja koski vieresta kapulaa, mutta ei ollut aikomusta tuoda sitä. Kolmas toisto, Tiina vei oman ja kuusi uutta ekasta läjästä riviin toiseen paikkaan. Teu meni hitsin näppärästi rivin toiseen päähän ja lähti käymään riviä läpi, oma oli keskimmäinen ja kun osui sen kohdalle, nappasi heti suuhun ja lähti tulemaan, huraa huraa!!

Lopuks vielä Kaket, joista seiso-istu ei suju, ei mitenkään. Tätä täytää miettiä.. Alkaa olla ainokainen voittajamurhe tuo liike. Tällä hetkellä tehdään rotvallin reunalla ja/tai pakittaen, mutta ei nyt pysyvästi mene jakeluun. Asiaa ei helpota se, että tuosta tuposta on niin kamalan hankalaa nähdä liikkuuko se jalka vai ei. Voi olla syynäkin siihen ettei opi, jos kenties palkkaan epäloogisesti kun en näe kunnolla.. Harkitaan tokosukkahousuja Teukille, ettei karvat peittäis kaikkea näkyvyyttä..

Kävi näin mielettömän söpö asiakas perjantaina, että pakkohan sen kuva on laittaa johonkin. Sitä paitsi tuota pikkuruista kärsää katsellessa unohtuu miten paljon *ituttaa nuo kaket!  :) Röh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti