tiistai 7. lokakuuta 2014

♥ AVO Mikkeli 5.10.2014 Kalevankangas

Teukki on nyt saavuttanut ensimmäisen AVO ykkösen, ensiesiintymisellään 5.10.2014 avoimessa luokassa Mikkelissä 194,5p KP ja luokkavoitto. Kuinka mahtavaa! Olin ajatellut, että ollaan semmoinen keskiverto/hyvä/vähän paremman puollella -koirakko, mutta kahdesta viime kokeesta on tullut yli 190pistettä, mehän ollaan siis aivan loistavia! Tästä ei voi mennä kuin alaspäin!Tuomari Anne Nokelainen on oikein miellyttävä, ehkä joku pieni partisplussa tuli..?! Alusta asti oli hyvä fiilis, ei kamala jännitys, aamupala syöty, normaalit vessakäynnit ym. Ei edes kilpakumppanin koirasta, joka ärisi ja pörisi (ja halusi syödä Teuvon ollessaan niin kovin suurilla kierroksilla) tullut liiallista jännitystä. Koiraa nostatettiin ennen paikkamakuuta ihan turhaan, pikkasen käväisi mielessä, että se vielä ponkaisee makuusta ylös ja syö kaikki. Teuvon alkupalaksi. Ja vaikka tämä onkin suurin pelkoni tokossa, sain sen jotenkin suljettua pois mielestä. Ehkä siksi, että Teuvon ja räyhäriitan välissä oli toinen alkupalaksi kelpaava eläin

Noudon palautus on surkeutunut, se oli ainut asia kokeessa mikä jäi kaivelemaan. Oli niin innokas ennen, sitten jouduin kovistelemaan kapula suussa sivulle hyppimisestä, ja palautus meni surkeaksi. Hyppikööt, sanon minä, täten taas päätän siis, että tätä sotaa ei sodita. Vaikka hyppy tuntuu isolta, niin oikeastihan se ei sitä ole. Pelkäsin, että tulee jossain vielä lirvahtamaan kehän ulkopuolelle jos on oikein reunassa lt:n lopetus, mutta en enää jaksa uskoa niin käyvän. Hypätkööt jos niin mieli tekee, pääasia että näyttää iloiselta. 

Luoksetulon stoppi toimi koulutusta vastaavasti, parantamista on, mutta treeniin nähden oikein mallikas. Seuraamisen haahuilu kanssa hieman ärsyttää, mutta peiliin voi katsoa kun ei ole juoksua treenannut. Otamme ohjelmaan sen heti. Sivulletulot liikkeiden aloituksissa on myös kehässä aina hitaita, treenissä ei juuri ikinä. Mutta niitä treenataan kyllä säännöllisesti, ehkä ajan kanssa korjaantuu, ei ole liian häiritsevä ongelma minulle.

Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen taluttimetta: 9.5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9.5
Luoksetulo: 9.5
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10
Noutaminen: 9
Kauko-ohjaus: 10
Estehyppy:10
Kokonaisvaikutus: 10
+  tuomarin kommentti "hurmaava" :)

Laitoin kasvattajaa varten fiideon juutuupiinkin:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti