keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Onnistuu, ei onnistu, onnistuu, ei onnistu.. 17 - 26.11.

En enää muista mitä reenattiin 17.pvä ja miten meni :( Tämä internetpäiväkirja on kyllä saatanasta. 19.11. reenattiin Emmin kanssa Rouhialassa. Tein ruutua, joka meni oikein oivasti, otettiin ruudun loppuosaa nyt myös. Hieman liikaa intoa sivulle tulossa, tässä pitää ehkä aavistus toppuutella Teukkia kuitenkin, ettei olis niin hitsin lennokasta menoa..

Kaket alkaa sujua, hieman tekee tällä hetkellä mitä sattuu, ei meinaa kuunnella. Tarjoilee näitä nyt kaikkialla, jos sattuu ettei ihan tiedä mitä pitäis tehdä. Ihan kaikkialla. Ligg ja rrok sekaisin edelleen, ei meinaa kuunnella. Kaikki siirrot onnistuu erillisinä kuitenkin jo noin 10 metrin päästä, jostain syystä joskus yks kaks ottaakin askelia vaan. Kaket on teukista kivaa, jos aloitan sivulta niin tippuu maahan tosi nopeesti, toisin kuin muissa liikkeissä. Hyvä pössis.

Ohjattu oli tänään aavistuksen vaikea, tekee kaukoja merkillä. Selkeesti ei vaan osaa, vaikka mielestäni teen vielä tosi helposti, niin ei lähte hakemaan kapulaa vaan pakittelee ja menee maahan. Höpsö. Ei huolestuta vielä silti.

21.11. Mahin hallin seireenit kutsui meidät reeniin vaikka ensin meinasin etten jaksa mennä. Mutta valot, lämmin ja siisti alusta oli liian hyvää vastustettavaksi. Ensin metallihyppyä, hirvee into, ihan sama mikä kapula, vauhtia ja intoa piisasi. Tulee sivulle saakka eikä tipauta enää suustaan missään olosuhteissa. Tiukentaa otteen kivasti kun tartun kapulaan. Tämä eri hyvä siis.

Kaikki oli inspiroitunut kaaokseksi menneistä paikkamakuista ja otettiin makuita sitten oikein kunnon häiriöllä. Ensin kaikki neljä rivissä ja joka toinen kutsuttiin pois. Sitten Hevin ja Pörtsän kanssa vielä niin, että kaksi makasi ja yksi kutsuttiin nenien edestä luo. Teukki nykäs jossain näissä mutta kesti kuitenkin. Jorma pyyti voisko leikittää ihan melkeen Pörtsän naamalla Teukkia, ni sille oli kyllä sitten jo liikaa, kun hipin karvat huitas pulareita. Mutta aika lailla hyvin pysyi Hempu ja Teu, Pörtsä muutaman kerran meni harhaan.

Ruutu tuntuis olevan hyvällä mallilla. Silti suututtaa, ettei sinne löydä jos joku muu tekee sen ennen reeniä. Näitä on kyllä harjoiteltu tosi vähän, joten ei nyt ihan totuudeksi voi tätäkään sanoa. Ilman apuja lähetin joka kerta ja aloin pysäyttää Teukkia, ei se ollutkaan niin helppoa saada kohilleen vaikka ilman pysäyttämistä menee hyvin ja keskellekin lähes aina. Molemmat stopit ajoi Teukin ihan ruudun laitaan, toisen kerran vasempaan ja toisen oikeaan, ruudun sisällä se oli silti kyllä. Päätin kokeilla stoppeja erikseen, mutta ei oikein toiminut. Huonosti huonosti lapsi kuuntelee jos annan sännätä pallon perään ja yritän pysäyttää matkalla. Pitää miettiä tätä.

Tunnari lopuks hirveessä kiireessä kun kaikki muut jo pakkas kamat ja näytti sille, ettei nappais kyllä yhtään mua ootella. Olis pitäny jättää väliin vaan suosiolla. Melkein itketti kun meni niin huonosti.. Kosketteli vieraita ja oli tosi epävarma, varmisteli omaa jättämällä sen ja nuuskimalla muita lisää ja palautuskin oli huono ellei jopa olematon. Mitä ihmettä on tapahtunut.... Äääääää :(

22.11. Aamulla käytiin Mikaelin pihalla. Seuraamista ensin. Ajattelin, josko oppisin kävelemään jos päätän että mennään kuusi askelta ja sit on pakko kääntyä. Ei niin että valmistelen ja valmistelen ja vielä vähän valmistelen käännöstä, vaan päätän etukäteen monta askelta ja sit kääntyy. Huomasin näissäkin saman mikä tulee kokeissa, eli Teukin eteneminen pysähtyy kun minä arvon askelia, ja se jää oikealle mentäessä vähän jälkeen. Paranti kyllä, kuten minäkin. Täyskäännös vasempaankin onnistui, vasemmalle kääntyminen on edelleen ihan ok.

Alusta oli sopivan luminen ja liukas niin tehtiin luoksetulon pysäytyksiä. Tooosi hyvät stopit tuli. Nyt avut, pysähtyminen ja sitten vasta pallo. Loistavaa. Varis auttoi meitä häiriössä ja hiippaili parin metrin päässä Teukista kun jätin sitä, ei paljoo pyhäkoulupoikaa vaivannut :) Lopuks hömpöteltiin kakeja, ja todellakin hömpöteltiin, koska Teukki teki mitä Teukki halusi. Ligg ei tullu ei sitten mitenkään, kaikki oli Rrok ja sitten ei voinut aina seisoakaan kun ei *tana tuu ees palkkaa vaikka kuinka heiluu. Ihme juttu tuokin taas..

24.11. Oma leikkipuisto. Korjaussarjaa viikonlopulle. Toosi hyvä vire oli, hirvee into kun sunnuntaina vaan makoiltiin. Tein ekana tunnaria. Mietin sen yleisestä innottomuudesta siihen, että jospa vaan teen liian matalassa vireessä. Eihän pyhäkoulupoika vuoda yli koskaan kuitenkaan, joten ei se ota jos ei annakaan. Ja nyt se antoi. Tosi innolla kapuloille, tai no, valitettavasti niitten yli ja ohi ja 10m eteenpäin, mutta nenä kävi ja jalat kävi ja into oli hirmunen. Vähän ekalla kerralla vinkkasin, kun ei meinannu tulla lähemmäs ettimään, tokalla palasi sitten piakkoin itse kapuloille. Tulin siihen lopputulokseen, että tukka ei ollut hyvin. Ja tekee tuota paikoissa missä aiemmin on paljon piilotettu vain omaa. Mutta itse kapuloilla, ei koske vääriin, ei varmistele, haisteli kapulat läpi ja oman kohdalla nappasi suuhun ja palautti laukalla. What? Mitä nyt on sitten tapahtunut?? Ei sillä ettenkö olisi tyytyväinen, mutta mutta.. Ehkä hallin hajumaailma vaan on jotenkin kumma. Pitää alkaa tehdä sisällä näitä.

Merkkiä, hirvee into, kaikki ok. Lelu merkin takana, välillä ilman lelua ja palkka perästä. Helposti valuu merkistä yli, mutta tarjoilee sitten oikein kuitenkin. Kakeja loppuun, nyt oli jo ligg ja rrok vähän enemmän selvillä, lähtee tekemään rokkia mutta menee kuitenkin maahan. Vähän saatu korvia tähän.

24.11. Tunnaria sisällä. Ei mitään ongelmaa. Aika rauhallisesti teki, ruokaa oli palkkana. Kolme toistoa, kaikki kerrat haisteli kapulat, ei koskenu vääriin mutta ensimmäisen kerran jätti oman tarkistaakseen muut vielä. Ei palautusta, pelkästä nostosta palkka. Kanafilee. Ahne koira otti sen ekalla kerralla suuhun, kantoi sohvalle, tutki ja maiskutteli nassuun sitten.. Toinen palkkaus sujuikin jo hieman nopeammin sitten :D Merkkiä naksuteltiin vähän perään myös, nami palkka.

25.11. Helen ja Noel matkassa, Lähemäen kenttä. Koululaiset pääsi juuri kotiin ja talsivat tottuneesti kentän poikki, varmaan samoja polkuja kun aina välittämättä siitä, että matkalle sattui merkkejä ja ruutuja ja partacollieita. Hyvä häiriö!! Kaksi ruutua kulmittain, kaksi merkkiä. Ajatus saada pyhäkoulupojan pää sekaisin, mutta ei se tieten nyt mennyt. Ensin merkkiä paljon, järettömän mahtavan korkea vire, nappasi oikein hihasta kerran! Ilman apuja tarjoaa istumista merkin takana, ja sitten maahan menoa, ja sitten parempaa kohtaa. Ja aina tässä järjestyksessä. Yleensä kyllä onnistuu ihan passelisti. Jollekin toistolle sattu puolentoista metrin säteelle merkistä yksi poika matkalle, yksi merkin taa ja yksi merkin oikealle puolelle. Vähän Teukki vilkas niitä että hittooks te mun merkillä teette, mutta ei sen kummemmin välittänyt :) Mahtavaa!

Sitten siirryttiin ekaan ruutuun, kampesi kohti merkkiä mitä tehtiin, pysäytin ja käskin uudelleen ja meni oikeaan suuntaan. Tosin olin vähän hätäinen, kun se oli jo alkanut kammeta kohti ruutua kun pysäytin. Ilman apuja, aina hyvä kohta. Jossain vaiheessa Noel ruudun takana, eikä haitannut mitään. Mutta en saanu kattomaan ruutua käskystä kunnolla. Jotain hössättiin tässä välissä, sivuaskelia namilla ehkä..? Sitten siirryttiin ruutuun numero kaksi, ensin merkkiä siihen, erilainen merkki, ruutuun katsominen ei taaskaan onnistu, lähetin sen niinkuin olis merkille jäänyt, ja ei mitään ongelmaa mennä ruutuun. Useampi toisto, yksi lähetys kulmasta sisään ja silleen kohta löytyi itse asiassa kaikkein parhaiten. Vai näinkö minä kohta vain parhaiten.. Mutta siis, loisto pössis!

Ohjattua Helenin pikkukapuloilla, ihan hukassa. Pakkia ja kakea ja vaikka mitä tulee vaikka näyttää kapulan ennen lähetystä. Liian vaikeaa pienelle. Mutta luulen, ettei se lampun syttyminen enää kauaa kestä. Meinasi mennä jopa keskelle, kuunteli kun pysäytin ja vaihto suunnan. Kapulat oli kyllä hankala nähdä lumesta, se täytyy myöntää. Pitää ehkä välillä ottaa suuntia kuitenkin erikseen ilman noutoa. Tai heittää kapula, sitä vois koklaa kans.

Lopuks kaket, aivan loistava. Rok ja lig ja istu kaikki erottui toisistaan, ja eritoten mieltä ylentävää kun seiso-istu onnistuu niin, että Teukki liikkuu ehkä 5cm taaksepäin, mahtavaaAAaa.

26.11. Rouhialan koulu. Järkyttävän kamalan ärsyttävän typerän ällöttävä keli taas. Ei napannut ei sitten yhtään. Ja fillarilla vielä sotkea menemään tuolla sohjossa ja jäällä ja koira on taas märkä ja paskanen koko ajan. Todella mieltä alentavaa. Noh, minireeni oli silti jees.

Ohjattua, heitin kapulan, joka oli muuten sorvattu, muutama oikea ja muutama vasen, ei ongelmia lain. Merkkiä perään, lelu merkin takana. Alusta taas otollinen luoksetulon stopeille ja loisto stopit sieltä tulikin! Luoksetulon loppua, stopilta sivulle tehtiin myös vaihtiharjoituksena, ja joku palkka paikalla pysymisestäkin. Noutoa, sorvatun sivulle tuomista läheltä vain, hyvin. Palkkaa ensin pidosta ja sitten heti sivulle tulemisesta. Rundin kautta ruudun lopetusta, hyvin tällä kertaa, ei liian lennokasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti