maanantai 3. marraskuuta 2014

♥ Motivaatio on kadonnut pimeään..

Täytyy hankkia sille ledlanser.. Motivaatiolle siis, tosiaan vähän ongelmia reenata kun kaikkialla on niin pimeä. Ja märkää. Tänään käytiin fillarilenkillä bongailemassa potentiaalisia reenipaikkoja, ja kyllä sieltä yksi uusi edes hilkun valaistu löytyikin :) Ja ollaan palattu puoliksi värikynät ja muumivihko -treenipäiväkirjaan, ei mun tänne tuu kirjoiteltua kaikkea tarvittavaa kuitenkaan.

27.10-2.11 tuli kyllä reenattua ihan hävyttömän vähän. Jotain pientä tehtiin kuitenkin useampana iltana. 24.pvä käytiin MAHilla reenaamassa Helenin kanssa, mukana koko Rainbow Group. Teukki teki taas tosi innoissaan ja oli aivan mahtavaa reenata valoisassa ja kuivassa. Liikkeestä istuminen on hyvällä mallilla, metallihyppy oikein hyvällä mallilla. Ruutu erittäin häirittynä oli toooosi vaikea, mutta olosuhteisiin nähden hyvällä mallilla sekin. Tunnarin palautus on hidastunut sivulle tulon harjoittelun myötä, korjaantuu varmasti pois kun varmuus kasvaa. Tosi siististi tekee tunnarin, tällä kerralla kerran päätti tarkistaa muut kapulat kun osui ekalla kerralla just oikean kohdalle. Otti siis sen, jätti maahan ja tarkisti muut ja otti taas oman. Muita ei nostellut, mutta jotain pientä häikkää on nyt liikkeellä.. Ja pitää keksiä joku juttu kapulan suusta kaivamiseen, parran seasta on pikkasen hankala kaivaa sitä kapulaa... Ehkä voisi opettaa pitämään sitä päästä kiinni, että toinen pää sojottais kuin sikari suusta.. Ehkä.. Mutta nyt ollaan menossa kokeeseen 8.pvä ja tällä viikolla on pakko reenata. Muistutella mieleen AVO kaket, meinaa olla vähän sekoilua nyt kun tarjoilee seiso-istu siirtymää joka väliin.

Luoksetulo ei tän päiväsen reenin mukaan ole kovin hyvällä mallilla, en pidä muutamasta pikkuasiasta siinä, ja ne pitää nyt saada korjattua. Pysähtyminen on vähän hidas ja tippuu raville usein noin metri pari ennen sivulletuloa. Noutoa otettiin ja välillä siihen palautukseen vaan ilmestyy se hirmunen kaari, mutta onneksi se enimmäkseen on poissa. Kaket onnistu, ei sekoilua siinä. Juoksuseuraamista ja pikakävelyseuraamista, aika hyvin pysyi käännöksissä hollilla. Hyvä into tekemiseen muutenkin, ehkä siksi että oli hoidossa viikonlopun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti