sunnuntai 4. tammikuuta 2015

♥ 2015 Tavoitteet ja treeniä 1. - 4.1.2015

Tänä vuonna on reenattu joka päivä :) Viimeisin treeni, missä tehtiin koko voittajaluokka läpi, kirvoitti asettamaan tavoitteita tälle vuodelle. Todellakin ollaan valmiita voittajaan maaliskuussa, mikä onkin ollut suunnitelmissa alusta asti. Nyt uskalla toivoa sieltä ykköstäkin ennen kesää ja kuumaa, toivottavasti ei tule kamalan pitkiä kuumia jaksoja.. Elokuussa voisi ajatella EVL:ää jo, ehkä jopa ykköstä tälle vuodelle. Riippuu paljon miten kuumaa kesällä on, saako kunnolla treenattua vai eikö taaskaan. Ehkä keksitään uusia keinoja helletreenin onnistumiseen. Tai sitten aletaan heräämään neljältä aamuyöllä. Not.

1.1. Mikaelin pihalla. Väsyttävän päivän iltatreeni, joka melkein teki mieli jättää väliin.. Ohjelmassa vain kaket ja tunnari, pakko jaksaa... Hyvä että jaksettiin, kaket onnistui hyvin, matkaa noin 15m. Edelleen vähän ennakoi joskus ja lähtee tekemään olettamuksesta jotain siirtoa, mutta kuuntelee kuitenkin ja korjaa siirron käskyn mukaiseksi. Yleensä tämäkin käy vain kerran, sitten jo tajuaa että pitää kuunnella oikeasti mitä sanotaan. Tunnari tehtiin vain kerran, tosi hyvin onnistui, laukalla kapuloille ja laukalla palautus ja kapula pysyi suussa sivullakin. Jei!

2.1. Hömpöteltiin vaan kotona, hirvee into oli Teukilla. Merkkiä keittiössä, hauska miten iloisesti sinne loikki. Sheippailtiin pään maahan laskemista ja hyvin oivalti jo ajatuksen, mutta en nyt vieläkään itse ole päättänyt haluanko sen laittavan pään maahan vai nou. Katsellaan..

3.1. Emolan kenttä on nyt meidän kotikenttä. Ihan ok kunnossa (meidän mittapuulla) ollut toistaiseksi, jotenkin vaikuttais että täällä on valojakin enemmän kun tuntuu että jopa näkee jotain treenatessa.. Noh ei liian hyvä kuitenkaan, räntää tulee ja kenttä on loskainen ja kaikki lelut märkänä ja lumisena koko ajan, noutokapulaa ei voi heittää kun uppoaa hankeen ja joka käyttökerran jälkeen on raaputeltava lumesta puhtaaksi.. Ihanaa kun on sauna, ja voi asetella tokovermeet lauteille Kustin viereen kuivumaan ja sulamaan. Tällä kertaa otettiin palautusnoutoa ensin, tai mitä lie olikaan.. Teukki seisomaan merkille, kapula matkalle vähän sivuun ja palautusvauhdista palkka. Ehkä vähän uusi evl mielessä, ja kiusaks tein tosi painavalla pyökkikapulalla.

Merkkiä perään, tosi hyvin. Taas se reppu matkalla veti puoleensa, vaikka mielestäni jätin sen häiritsemään sopivan matkan päähän. Onneksi se häiritsi vain vähän. Luoksetuloja, alustan piti olla oikein pro stoppeja ajatella mutta paskat ollut. Tai siis olihan se, mutta paksat Teukki stopannu kunnolla. Hermo meinas mennä. Älysin olla palkkaamatta huonot ja kun sain hyvin aikaiseksi, sai mahtijahtileikin ja lopetettiin siihen. Pakittelua otettiin myös, aika hyvin meni. Menee metrin jos toisenkin ennen kuin alkaa aueta, ja molemmat tuppaa kaartamaan oikealle.. Ja välistä Teukki pakittaa huomattavan paljon nopeammin kuin minä ja katoaa jonnekin taa...

Jantterit treenireissulla 4.1.
4.1. Mahin hallilla, Helen testaa voittajan liikkeenohjaamista, me testattiin voittajan kaikki liikkeet läpi, korjasin kyllä selvät virheet kuntoon ja palkkasin sitten välissä. En ole muuten huomannut, että Teukilla vaikuttaisi palkkaamattomuus kokeessa intoon ollenkaan. Hyvä niin. Mutta siis voittaja, näin se meni:

Seuraaminen hyvin tyypillinen Teukki. Helen olisi antanut ehkä ysin, minä annoin 8,5. Ihan hyvä kokonaisuus siis kyllä, sivuaskeleita ei ole blondi muistanut ajatella että mitenkäs ne nyt askelletaan ja olin ihan kuutamolla itse, vaikka onhan me näitä reenattu. Perusasennot edelleen hitaat, tätä täytyy muistaa parantaa paljon.

Liikkeestä istuminen, siitä olisi molemmat antanut kympin, ei ongelmia.

Luoksetulo, semmoinen niiku aina, ihan siisti kokonaisuus. Seisahtuminen saisi olla napakampi niinkuin aina tähänkin asti, mutta kokonaisuutena siis hyvä. Maahanmeno nopea, maasta sivulle pitäisi olla nopeampi.

Ruutu, ei taas katsonut sinne päinkään aloituksessa. Ja ihan suora linja lt:n aloitukseen, kunnes matkalla hokasi että kato perkele, tuolla nurkassahan se ruutu on kurvasi sinne. Seis käskyyn voisi reagoida paremminkin, maahan menee hyvin, kaikki loppu tosi hyvin. Itse annoin tästä 8.

Hyppynouto nollattiin. Hyppy on ollu Emmillä eikä olla reenattu aikoihin, joskus marraskuussa kai? Olisi tullut esteen ohi takaisin kun heitto meno vinoon. Hyppykuuria otettava nyt.

Metalli, en tiedä miten ei nyt tajunnut että se oli metalli, ja kun otti aika rajusti suuhin ni säpsähti vähän että pärkkele täähän on kova! Mitä ei ole koskaan ennen tehnyt.. Mutta siis ei ottanutkaan kapulaa ensin, kasasi ajatuksia pari sekuntia ennen kuin otti suuhun ja palautus oli hitaahko ja perusasento jäi väliin. Pöh, ei tätä liikettä pitäis tälleen mokailla.. 7. Metallihyppynoutoa ollaan tehty paljon, eikä ongelmia ole ollut.. Ehkä se oli nyt niin kierroksilla ettei ennättänyt huomaamaan että kapula vaihtui hypyn jälkeen.

Tunnari, muuten ihan tosi hieno, mutta sivulla tiputti kapulan suusta. Ote onkin ollut löysä, tämä treenattaja todella kuntoon nyt kun vielä ihan noin tulee esiin. Mitähän tästä annettiin, ehkä 8.

Kaket. Olin toosi tyytyväinen vaikka parannettavaa oli, virhe ei ole ennen tullut esiin. Viimeinen seiso-istu teki ihan oikein, mutta meni samantein maahankin sit. Mutta siirrot itsessään oli tosi hyvät kaikki, istu-seiso minkä on noussut tosi pitkäksi ja helposti valunut, tekikin nyt liikuttamatta ainuttakaan jalkaa... Mikä teki sen, että seuraavaan siirtoon eli maahanmenoon oli sitten pakko liikuttaa jalkoja. Mutta näin se saa tehdä kyllä mun puolesta, siirti vain etujalkoja sitten maahan mennessään.

Kokonaisuus ihan ok. Hyvä mieli jäi, ei ole paljoa hiottavaa loppujen lopuksi. Vaikka tämä nyt oli ihan oma tilanteensa, niin pisteitä taisi kertyä 254, eli pari pistettä vajaa ykkönen ja tuohon mahtuu yksi nolla. Tästä on hyvä jatkaa!

Hempu teki avon ja olin lapsenvahtina Dukelle, sitten jatkettiinkin jo. Tehtiin ensin suoria luoksetuloja pari, ei tule enää loppuun asti muuten laukalla jos en stoppaile.. Tämä oli vain ruudun hämäykseksi kyllä. Ja sitten Teu teki ruutuun sen mitä juuri ennätin sanomaan ettei se koskaan tee - juoksi luoksetulon aloituspaikalle asti.. Sitä kohti se juoksee kyllä, mutta että loppuun saakka? En edes pysäyttänyt kun en uskonut että se menee loppuun asti. Sinne meni, kele. Helen ja Noel teki keskellä hallia jotain, ja oli tosi vaikea saada Teu katsomaan ruutuun. Koitin kuitenkin niin, että ruudun katsomisesta saa käskyn juosta sinne. Ehkä se joskus tajuaa tämän.. Piru. Monta onnistumista sitten, tietenkin kun oli ruudussa käynyt jo useamman kerran. Tämä on epävarmin homma nyt voittajassa. Täytyy miettiä miten yksin saisi ruudun tehtyä useammin Teukin näkemättä ja haistamatta. Ja etenkin missä saisin sen tehtyä..

Pari kertaa testattiin seiso-istu siirto eikä ilmennyt ongelmia. Hyppynoutoa otettiin myös loppuun, Teukki teki ihan hyvin, muistutella saa kyllä hyppäämisestä kun heittelin tosi vinoon tosi tarkoituksella. Siinä olikin jo aika reilusti reeniä ja köllileikittiin vaan lopuksi, Teukki alkoi vaikuttaa vähän väsyneelle. Kotimatkalla sai bailailla Duon kanssa :)

1 kommentti: